Jag har tänkt så mycket på er. Mitt bloggande har ju, som ni säkerligen märkt, sakta men säkert trappas ner till det nästan obefintliga. Vilket jag såklart känner blandade känslor inför. Det är så mycket som cirkulerar för närvarande, livet i det stora hela. Husbygget är i full gång och flytt planeras inom snar framtid. Jag är nygift, nyligen hemkommen från en helt fantastisk bröllopsresa på Maldiverna. Och jag vill bara berätta om allt!! Jag vill visa bilder, förklara i detalj, höra vad ni tycker, involvera er! Men så är man tillbaka i verkligheten, med jobb, vardag och allt vad det innebär, och så inser man att man skulle lova för mycket. 
 
Jag kan lova er en sak; jag saknar det som fasen! Att få dokumentera, skriva ner, skriva av sig och sedan få minnas i detalj hur det faktiskt var. Flyttas tillbaka. Resor, perioder i livet, vardagen som den var då. 
 
Jag tror inte att jag kommer att börja blogga på full fräs någonsin igen. Tiderna förändras och man prioriterar om. 
Men jag ska ge det en chans, iaf ett försök, bara nu. För att jag så gärna vill! Jag vill ge er en uppdatering och berätta om vårt fantastiska bröllop, som för en gammal vän. Sen kanske jag försvinner in i tystnaden igen, vem vet. 
 
    
 
   
 
Foton av fantastiska Martina Lundborg fotograf. Hemsida här.