Tema: Sensommar

I stället för att bestämma en färgkod till bröllopet bestämde vi oss för att följa vårt tema, nämligen sensommar. Det gjorde det iaf lättare för oss när vi skulle gå in på detaljer. Jag gjorde en moodboard rätt tidigt, klippte ihop bilder med känslan vi ville förmedla med dagen. Såhär i efterhand tycker jag att vi fick till det rätt bra, när man ser tillbaka på den. :) Ja, visst, lite färger ser man där allt; champange, grön, cerise och vinröd bla. Men jag tror att det kan vara skönt att inte stirra sig blind på färger, utan faktiskt fokusera mer på helheten.
 
 
wedding
 
m
 
Ljusslingor, en äng full av solblekt gräs, tyllkjolar, vild natur, björnbär, Twilight. Ja, här har ni lite av vad jag hade in mind när jag planerade inför vår dag.
#1 - - Sinziana:

Hej Mikaela,

Grattis till brölloppet!!!
Jag såg precis din bröllopsvideo och blev såååä kär i din klänning!! Jag ska gifta mig nästa sommar och försöker hitta en klänning i precis samma spår. Så nu kommer frågan: var köpte du din och vem har designat den? Hjälp! Jag kan nästan inte tänka mig en annan klänning nu 😉 (jag förstår om du kanske inte vill skriva här, så mejla mig gärna på sinzy.me@gmail.com)

Mvh,

Sinziana

Svar: Hej Sinziana! Tack snälla du för det fina kommentarerna :D Blir så glad! Det är jag tillsammans med Therese Zetterberg (på Zetterberg Couture) som har designat den, och hon som sytt upp den. Jag är så nöjd. Kan verkligen rekommendera Zetterberg, hör av dig dit vettja :) Och lycka till med ditt bröllop!
Frayme