Brudbuketten

Enligt traditionen skall mannen beställa brudens bukett, då det är en gåva från honom, men jag gissar att jag inte är den enda bruden-to-be som vill vara med och bestämma. Det är väl snarare tvärtom nu för tiden då man vill att buketten skall samspela med färger, tema, smink och allt annat under den stora dagen.

Det är ju så mycket mer än bara blommorna - jag tycker att form och stil på buketten är minst lika viktigt. De runda, välordnade rosbuketterna är vackra och stilrena, men det finns ju oändligt mycket mer man kan göra! Något jag tycker är otroligt charmigt är att blanda i lite oväntade saker i buketten och bordsdekorationen - bär, frukt eller sådant som speglar årstiden. Jag älskar ju också de bohemiska buketterna som ser ut att vara plockade hemma på trädgården (vilket ni lär märka med tanke på bilderna nedan). Men det viktigaste är ju såklart att man väljer en bukett som är personlig och speglar sig själv. Det kommer hur som haver bli ett svårt val! 
 
Något som är viktigt att tänka på är att anpassa sig efter årstid gällande blommorna, då alla blommor inte går att få tag på året runt (eller går och går.. man kan säkerligen få tag på Pioner i december om man är villig att betala en slant för det). 
 
Som en Twilightäng med Luktärter och andra lila skönheter. Jag älskar vilda buketter som ser ut att vara nyplockade direkt från bakgården! 
 
Ytterligare en yvig, vildbunden (kan man kalla det så?) sommarsaga! 
 
Busig vårbukett med Videung, Eukalyptus och gröna pasteller. 
 
Pionbukett med en twist. Supersöt! 
 
Om man ändå vill ha en rund, stilren rosbukett finns ju denna varianten. En vinterdröm med rosor, grankvistar och röda bär. 
 
Färgklicken med allt ifrån Ranunkel till Björnbär. Jag vet inte ens var jag ska börja - kärlek.