En ny era

Öppnar balkongdörren och möts av den krispiga oktoberluften, frisk och lätt. Sval. Den låga solen skiner. Idag är en promenaddag; ge sig ut i timmar med en halsduk svept runt axlarna, musik i öronen och fylla på med ny energi. Fylla hemmet i höstfärger och rensa ur sommargarderoben. Plocka in utemöblerna, plocka fram tofflorna, höstskorna, raggsockorna och sätta på elementen. Idag börjar hösten. Oktober. Hur gick det till?

Jag blir varm i hjärtat när jag ser att det fortfarande är några trogna läsare som kikar in här varje dag, trots att jag knappt uppdaterar alls längre. Inte ett ord på tre månader. Jag vet att jag inte vill stänga ner bloggen helt, det finns ju så mycket minnen kvar här, men jag har ändå tappat taget helt och nästan glömt hur man gör. Vad brukade jag skriva om?

Den här sommaren har varit fantastisk. Även om jag inte hade semester förrän sista veckan i augusti, så har den utnyttjats till max av sol, bad, weekends och grillkvällar. Och att ha så mycket att se fram emot på slutet, det känns bara som en bonus. Den första semesterveckan spenderades i Italien och Frankrike. Jag och min kärlek flög till Milano, hyrde en bil och tog oss sedan ner mot franska rivieran. Åt god mat, drack fantastiskt vin, besökte vingårdar och gemytliga byar längs vägen. För att sedan komma hem några dagar och bege oss vidare till Karibien för kryssning. Där han gick ner på knä och lovade att älska mig så länge han lever.
Jag behöver knappt gå in på detaljer för att förklara att det har varit en fantastisk resa, även det.
 
Gudars! Det är så mycket jag vill berätta för er! Vi har köpt tomt, skall bygga hus, påbörja en ny era. Jag får helt enkelt bättra mig lite med uppdateringarna och inte vänta ett fjärdedels år för att skriva nästa gång, så att det inte behöver bli ett så fullsmockat inlägg med tusen nyheter på en gång. Haha. Hur som helst mår jag bättre än någonsin och jag ville egentligen bara säga att jag lever. 

#1 - - Matilda:

Äntligen uppdatering! Stort grattis till förlovning och vad härligt att allt flyter på så bra för dig! Spännande med husbygge det ser jag framemot att följa om du vill dela med dig av det på bloggen!! :) Vänta inte förlänge med uppdatering nu.

#2 - - Caroline:

Ååh va kul att du uppdaterar! Vart har ni köpt tomt? Gud va kul för er , grattis!!!

Svar: Tack tack, ska bli superkul!! I Lerum ligger tomten :)
Frayme

#3 - - Camilla:

Fantastiskt att höra! Stort grattis till er!