Bridezilla

Ett av de sjukaste ögonblicken kan beskrivas såhär: du lufter luren och ringer svenska kyrkan, för att boka tid för bröllop. Vuxenpoängen skjuter i taket i takt med lyckoruset. Jag har inte bara hittat världens mest fantastiska människa, min alldeles egna, jag ska också få spendera resten av livet men honom. Min blivande man. 
 
Sen kommer man till planeringen av det hela, den stora dagen med D. Man vet att det är mycket, men man kan aldrig föreställa sig HUR mycket det är att styra med. Jag överväger att anlita en wedding planner, om man inte ska få magsår och förvandlas till Bridezilla dessförinnan. Det är så galet många beslut som ska tas. Man ska bestämma sig för en plats, ett tema, en klänning... Exakt HUR? 
Samtidigt som det bästa jag vet är just planering, inspiration och att TOTALT få gotta ner sig i detaljer. Det är kanske det som är problemet, haha. 
 
Jag slänger här med ut en liten önskan; kan ni inte dela med er av era bästa bröllopstips, bästa bloggar och instagramkonton med temat? I need help! 
 
#1 - - Sofie:

Elsa Billgren! Kolla in hennes blogg elsa.elle.se för vintageinspirerat bröllop.

Svar: Tack för tipset! Hon är fantastisk! :)
Frayme

#2 - - Annie:

Så kul att du är tillbaka! Jag planerar också bröllop - 1 augusti smäller det. Ska bli kul att följa dina tankar och ideer :) KRAM

Svar: Vad roligt att höra! Var ska ni gifta er? :))
Frayme

#3 - - Anonym:

http://www.frulycklig.se

#4 - - Johanna :

Hej Gullan! Hittade en sida som du kanske kan hitta några idéer från? Puss på dig raring! http://www.frulycklig.se

#5 - - Nathalie:

Wow vad roligt! Grattis!