Saknar sommar

Jag börjar bli trött på vardagen. Jag tycker den börjar bli lite enformig. Saknar sommaren, värmen, oseriösheten.. Saknar vårt stora gäng. & Skolan, för hur mycket vi än hatade att gå upp på morgonen, så var det ändå där man träffade alla varje dag. Tja, jag saknar faktiskt hur vardagen brukade se ut.

Jag och Johanna pratade förut om huruvida vi skulle spara pengar inför en framtida resa. Jag är ju rätt dålig på att spara, har jag märkt. Jag fattar faktiskt inte vad jag gör av alla pengar man får in just nu. Klart, det finns ju pengar man KAN lägga undan, men vill jag? Det känns som att man behöver dem. Men till vad, egentligen? Okej att en del går till bilen och sånt, men inte hela månadslönen?! Förr (låter som att jag är 40+, men u get the point) gjorde vi inte mycket annat än att festa, och vi klarade oss på det lilla vi fick in för våra helgjobb. & jag skulle inte kalla oss kräsna eller snåla - TVÄRT OM. Vad fan var spara? Bränna var det ända vi hade i huvudet. Hur dumt det än låter, haha. Inget spelade någon roll, eftersom man inte hade något annat att lägga pengarna på.

Jag förstår inte vad man gör nu, för pengarna försvinner bara som ur ett litet hål varje månad. Haha. Fast, jag ska inte säga att jag vet vad spara är nu heller iofs. Mitt huvud säger bara "spend it".
 
   
Allt ska bli som förut. Guldlock är snart tillbaka.
Blondes have a lot more fun. Mahaa..