Första advent

Efter att ha vaknat upp denna söndagmorgon och känt en trötthet jag aldrig tidigare känt, täckt mina mörka ringar under ögonen med mirakel-concealern (tro mig, den biter på allt) "circle delete" - gick jag till jobbet. Kaffemugg efter kaffemugg, men jag blev inte piggare. Trots att jag faktiskt gått och lagt mig runt elva igår kväll. Nej, det blev att klistra på det där låtsasleéndet och genomlida timmarna. Så kan det gå ibland, även om man försöker vara duktig med vita helger.

Men jag har börjat sova rätt dåligt de senaste nätterna. Drömmer mycket, vaknar av allt, ligger och vrider och vänder.

Igår, efter att ha vart och tittat på Julias innebandymatch, gick jag med mamma och pappa till några familjevänner för att äta middag och mysa. Det slutade framför stjärnor på is! Ett program jag inte riktigt förstår mig på, om jag ska vara helt ärlig. Let's dance är en annan femma?! Jag fastnade dock för Carolina Gynnings pälsmössa! Jag har ju en liten förkärlek för pälsmössor. Så snart jag hittar den perfekta, skall den införskaffas. Någon som vet vart CG har hittat sin?

Concealern kommer från Jane Irelade. Värd att provas.

#1 - - emma:

Använder du fortfarande den concealern eller har du någon ny favorit? Funderar på att prova om den, som du säger, täcker ALLT :)