Våren

Det är något med vårsolen som får det att spritta i kroppen. Nytt liv, ny energi. Och att få vakna av en strimma ljus i ansiktet. Det. Får jag aldrig nog av.

Shih tzu puppies

Minns ni att jag berättade att vi fått världens mest bedårande valpar? Tre st finns kvar att tinga. Leveransklara i april. Fast jag funderar såklart på att ta alla själv ;) Dör för de små liven.

Kontakta mig på mikaelasalesjo@hotmail.com för
mer info, eller ring Katarina 0708-375747

Skinande ny

Ledig tisdag, vårkänslor och morgonlöpning. Kunde inte önska mig mer. 

Den första veckan på nya jobbet är avklarad och allt känns riktigt bra faktiskt, vilket är en otrolig lättnad. Första dagarna är alltid jobbiga när man är ny, tycker jag, oavsett var man är. Kanske är jag extra känslig, men att vara ny är något jag kan skrämmas ganska rejält av. Jag tror att det kommer dröja ett bra tag innan man kommer in i alla nya rutiner, men så är det ju alltid. Det hör till. Jag har iaf känt mig väl omhändertagen på min avdelning.

Utanför jobbet känns allt upp över öronen bra, även där. Nu när man har nya (och ibland ganska obekväma) arbetstider är det skönt att ha en partner som, även han, arbetar inom vården och vet vad det innebär - och är otroligt förstående. Mycket handlar väl om planering också. Så idag, på min lediga dag mitt i veckan, ska jag luncha med vännerna och sedan ut på date med min man ikväll. Inte så dumt ändå :)
Visa fler inlägg