Har ni också upptäckt Neybers?

Blondinbella tipsade här om dagen om en inredningssida. Neybers (klicka här). Här kan man Inte bara klippa ihop ett kollage, utan faktiskt skapa ett rum. Herre, där dog jag lite. Du kan välja golv, tapeter, var fönsterna skall sitta och framförallt.. Inredningen! På sidan kan man söka mellan stilar, butiker (Ikea, Svenskt tenn, Macy's för att nämna några) färger och designers. 

 
Jag är fast. Gjorde precis detta rummet. 

Vad hände med januari?

En annan kan numera titilera sig Legitimerad Sjuksköterska och har spenderat de senaste två veckorna att få denna sjuka fakta att sjunka in. Det har det inte gjort än. Jag har alltså nu, efter dessa år, inte bara en filosofie kandidatexamen i omvårdnad, utan även en yrkestitel. Den känslan är rätt fet!
Och nu kommer ni kanske tro att jag är tokig, men jag är faktiskt redan tillbaka vid skolbänken.. Måndagen efter examen hoppade jag på en fristående kurs i Akutsjukvård på 5 veckor, så jag fick lite ytterligare tid på mig att landa i yrkesrollen innan det bär av ut på avdelning.
 
Examen var, hur som haver, en underbar dag. Redan vid kl.07 hade vi champangefrukost och firade av vår sista tågresa till Trollhättan. Efter det var det dags för examenshögtid i skolan med fina tal och utdelning av examensbevis, följt av firande resten av helgen. Först med familj och sedan med de nyblivna syrrorna.
Ja, 17 januari var en stor dag. Kanske en av de större.
 
 

Hello weekend

 
Kan inte riktigt bli klok på känslan, att vara ledig, utan plugg, en helg, och bara få vara. Allt i skolan är klart. Klart för examen. Inga måsten som gnager. Är det såhär helgerna kommer kännas framöver? När man inte längre är student. 

Gott nytt!


Gott nytt år, mina vänner! Jag hoppas att er kväll var fantastisk. Vi är kvar i Sälen och njuter till fullo av ledigheten, frisk luft och kristallklara stjärnhimlar. Vi kan inte skryta med skidåkningen alla dagar, men vem är man att klaga. Haha. År 2014 har börjat på bästa sätt och jag hoppas att det i slutändan blir lika bra som 2013.
Visa fler inlägg