Puppylove

Säg hej till Charlie! 

Ni som följer mig på instagram har säkert sett att vi fått valpar! 6 st ulltussar. Fantastiska små varelser, som på lördag fyller tre veckor. Är så kär!

Syster Salesjö

I lördags tentade jag av den fristående kursen jag läst de senaste 5 veckorna (i medicinsk akutsjukvård). Den sista tentan jag ska skriva på ett tag, hoppas jag. Skön känsla. Nu släpper jag sargen - i morgon börjar jag på min nya arbetsplats, Sahlgrenska sjukhuset. Första arbetsdagen som sjuksköterska. Önska mig lycka till! :)

Lite nervös, lite rädd och väldigt förväntansfull. 

Hemma hos

Mer "hemma hos"

Vi föll i skratt här om dagen när jag la ut den här bilden på Instagram. En gemensam vän till oss frågade om min pojkvän varit i farten och satt upp den "snygga" lampan, följt av ett skratt.

Nej förstår ni, det är jag som har varit i farten. Och tillverkat den, hahah! Smaken är som baken. Jag antar att jag får försöka ta lite bättre bilder. Själv tycker jag att den är rätt mysig ;)

Lammet & Grisen

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag igår, godingar, med många varma kramar och mycket omtanke. Det förtjänar ni varje dag! 
 
Jag och min kärlek åkte till Sälen i torsdags kväll och spenderar således helgen här. Det blev skidåkning hela dagen igår, god lunch i toppstugan till livemusik och underhållning följt av en heelt underbar kväll. Vi började med att dela en flaska champange i stugan, innan vi begav oss till den fantastiska köttresturangen "Lammet & Grisen" här i Sälen. Där åt vi 7-rätters med vinpaket... GUDARS, vilken hejdundrande måltid! Fantastisk mat. Och en riktig dröm-date! Satt och åt, pratade och skrattade i flera timmar. 
 
Kan verkligen rekommendera er att gå dit om ni är här någon gång. 
 
Hällstekt tartar på ren, Fläskfilé, Lamm, Oxfilé och Desserttrilogi. 
Var mätta och belåtna till och med när vi vaknade i morse..

Paradigmskifte

Dagarna går i ett och jag har inte riktigt samma insikt längre om vad ni vill höra, se och/eller läsa här. Den senaste tiden (eller ja, året..?) har det varit så mycket annat runt omkring, kanske livet i sin helhet, att bloggen fått läggas på hyllan. Det har varit skönt, befriande på något sätt, men samtidigt ändå tråkigt. Jag gillar ju att prata till er, med er, inspirera och samla mina tankar och bilder i arkivet. Livet ser kanske annorlunda ut nu än innan också; jag lever ett helt annat liv, prioriterar annorlunda, har blivit lite äldre sen jag skrev mitt första inlägg och ser saker på andra sätt. Trots det har jag samma intressen; spritter till av härlig inredning, inspirerande mode, foto, matlagning, bilder och hälsa. Och jag blir ändå lite glad av att se att ni (trots min bristande närvaro och dåliga uppdatering) kikar in här och ibland lämnar kommentarer efter er. Så puss på er!

Jag tänkte jag skulle skicka ut frågan till er ändå - berätta vad ni längtar efter när ni klickar in här! Vad blir ni glada av?

Från sovrummet i nya hemmet

#fest


Hade en så sjukt roligt kväll i lördags med insflyttning-/examensfest hos oss på Linnégatan. Fina vänner, light show, minisemlor och livsfarliga shottar. Längesen jag skrattade så mycket! 


Visa fler inlägg