AW13 börjar här

Hösten är här nu. Det märks tydligt på de krispiga första timmarna på morgonen, de starka färgerna som spricker ut på träden och den klara, lätta luften. Det känns överallt.
 
Jag har inte riktigt velat acceptera tanken av hösten än, som jag annars brukar göra relativt lätt. Kanske till och med längta lite. Typiskt mig är att skynda iväg för att köpa en ny almanacka, plocka fram mina tjocka koftor och färga håret i mörkare toner redan i augusti. Men inte i år. Jag ville inte släppa tanken av de underbara uteserveringarna, frukostar på balkongen, nätter som aldrig tar slut, fräknar, jeansshorts, sandaler, saltigt hår och känslan av att vakna upp till ljuset. Nej. Jag vill inte acceptera att det är över.
 
Förrän nu. 
Helgen spenderade vi i vårt fina Sälen, där hösten kändes annorlunda än här. Mer som balsam för själen än som ett straff efter sommarens bravader. Inbjudande på något sätt. Efter mustiga höstgrytor, egenplockade blåbär, de första promenaderna i mössa, frisk fjällsluft, rödvin och smörstekta äpplen med kanel, kunde jag nu känna den där längtan efter nästa årstid och släppa taget om den gångna. 
 
Så tills nästa gång, sommaren, låter jag dig gå.
Välkommen hösten -13.
 
 
 
Telly-bilder
Följ med mig på Instagram: @frayme 

Bildis Cypern del 3

 
 
 
 
Ja, nu får det vara nog med semesterbilder. Men hoppas ni förlåtit mig för min absence! ;) 
Cypern var hur som helst fantastiskt. Ett perfekt avslut på sommaren 2.0 (för det får vi ändå ta och kalla den..) !
Visa fler inlägg