Läget

Känslan av att vakna upp till fredag... är.. är inte lika underbar när man vaknar upp till ett hysteriskt alarm kl. 5.40, helt igenmurad av en förkylning from hell. 

Fröken Salesjö stannade därav hemma från praktiken idag och ligger at the moment i mysutstyrsel på soffan. Omaka strumpor och rufsigt hår. Choklad och kaffe till frukost, Malou på tv som idag pratar Sex 2013. 
Jag tror det har varit lite väl mycket stress och tidiga morgnar lately, vilket gjort att kroppen inte riktigt orkade mota bort smittor längre. Så det blir vila i helgen. Vila och reload'a. Här om dagen var tröttheten lite väl påtaglig vid uppstigning att jag, när jag väl anlänt till Lysekil för praktik och övernattning några nätter, märkte att jag glömt övernattningsväskan hemma. Den?! Bara att bege sig ut på stan för att shoppa ny tandborste, deo, underkläder och diverse annat behövligt.. Det man inte har i huvudet.. Så ja, i helgen blir det att lyssna på kroppen och varva ner.

Nu är NKSE-tentan skriven och halva praktiken är avklarad. Och det är mindre än 2 månader kvar till examen. Och inombords sprudlar jag. 

I söndags åt vi brunch på Nääs fabriker till denna vackra utsikt