Klippt

Då var håret kapat igen, haha. Denna gånget var det verkligen behövligt, då ca 20cm fick ryka. Känns tokskönt. Tack återigen, Victoria på KS, du är grym!

Läget

Känslan av att vakna upp till fredag... är.. är inte lika underbar när man vaknar upp till ett hysteriskt alarm kl. 5.40, helt igenmurad av en förkylning from hell. 

Fröken Salesjö stannade därav hemma från praktiken idag och ligger at the moment i mysutstyrsel på soffan. Omaka strumpor och rufsigt hår. Choklad och kaffe till frukost, Malou på tv som idag pratar Sex 2013. 
Jag tror det har varit lite väl mycket stress och tidiga morgnar lately, vilket gjort att kroppen inte riktigt orkade mota bort smittor längre. Så det blir vila i helgen. Vila och reload'a. Här om dagen var tröttheten lite väl påtaglig vid uppstigning att jag, när jag väl anlänt till Lysekil för praktik och övernattning några nätter, märkte att jag glömt övernattningsväskan hemma. Den?! Bara att bege sig ut på stan för att shoppa ny tandborste, deo, underkläder och diverse annat behövligt.. Det man inte har i huvudet.. Så ja, i helgen blir det att lyssna på kroppen och varva ner.

Nu är NKSE-tentan skriven och halva praktiken är avklarad. Och det är mindre än 2 månader kvar till examen. Och inombords sprudlar jag. 

I söndags åt vi brunch på Nääs fabriker till denna vackra utsikt 

Söndag

Suttit inlåst med datorn i knät hela helgen. Kul tjej, hejhej! Men nybakta kesoscones med ost och fikonmarmelad (FTW!) fick kickstarta motivationen denna söndag. 

Mindre än en vecka...

Inte många dagar kvar till NKSE-sluttentan (aka helvetestentan) nu. Fortsätt simma, fortsätt simma, ekar frenetiskt i mitt huvud. Som en psykopat som sitter och gapar högljutt på min axel. 
När den är skriven återfår jag en liten del av mitt liv igen - tid till annat än enbart plugg, vill säga. Dock är jag kvar i Lysekil om veckorna för att slutföra min praktik, känner mig därav ganska isolerad. Som väntat. Men julen nalkas med stormsteg and so does min examen! Den känslan, hörni, går att ta på.
 
Vill bara kika in och säga att jag lever och snart återuppstår. Bubbel på fredag (efter tentan) är ett faktum, då vi igår även fick till oss att c-uppsatsen som skrevs innan sommaren nu blivit granskad och godkänd. High five!!
  
Bjöds på oxfilé och bubbel när jag anlände från Bohuslän igår. Någon måste ha saknat mig!!
Visa fler inlägg