Uteserveringens magi

Något jag fullkomligt älskar med den här tiden är uteserveringar och känslan de förmedlar. Ni vet när man sitter i solen på en aw med någon eller några man tycker om, pratar och skrattar, tar ett glas vin, kanske något att äta.. och kanske ett glas till.
Den känslan; efter ett par glas, man är behaglig och oövervinnelig, lycklig och varm av solen, av skratt och kärlek - den skulle jag kunna leva på. Det ena leder till det andra och helt plötsligt blir det en helkväll, helt spontant. Utan att byta om eller snygga till sig något vidare hamnar man.. vem vet var? Kanske stänger man ett ställe, hamnar på någon oväntad efterfest, eller bara dansar tills fötterna värker och man får gå hem med skorna i handen på varm asfalt.
Sådana kvällar. Jag tror det är uteserveringens magi. Eller om det är sommarens? Oavsett så är den spontana lättsamheten något att omfamna. Denna fantastiska årstid, full av möjligheter. Puss på den.

 

Painting sunlight on my walls

I fredags skrev jag och Beckis klart vår C-uppsats (grovt..) och beslutade därmed att vi med gott samvete kunde tänka på allt utom den i helgen. Vilket vi gjorde. Bekymmersfri helg med andra ord. Jag packade ihop mig och åkte till Lerum för att passa hus+hundar då mamma och pappa styrt kosan till huvudstaden. Sol, värme och ledighet satte print på dagarna. Tjejerna kom över i lördags och vi styrde upp en liten grillfest på balkongen - fick mersmak efter förra helgen! Annars har jag glassat vid poolen och försökt få lite färg på denna vintervita kropp, tränat och promenerat i skogen. Börjar sakna att bo på "landet" med närhet till naturen och insynsskydd. Hehe. Husjakt nästa.
 
 
 
 
 
 
Firade givietvis lilla mami på morsdag igår när hon kom hem från Stockholm. Överraskade med middag och jordgubbstårta :) hihi
Visa fler inlägg