Annandag påsk

För att summera påskafton, ett ord: perfekt. Vi har haft tur med vädret hela helgen (skiner solen alltid här?) och har skrattat för typ år framöver. Igår kväll var jag och Madde ute och dansade, sjöng med till Ansiktets trallvänliga låtar när de spelade på Harry's och hade en allmänt bra kväll. Tog oss således en sovmorgon i morse och åkte ett (!) åk innan vi joinade vårt sällskap för brunch. Lite kärring känner man sig när man är mör som fläsk efter två utgångar på en vecka, haha. Spenderat kvällen i stugan nu, tagit det lugnt, druckit rödtjut och haft klöver8 turnering.

Dags att krypa till kojs och ladda för en lång bilresa hem i morgon.

Glad påsk

Glad påsk, fina ni! Vi anlände till Sälen vid lunchtid igår, jag & Madde, och gjorde oss redo för en helg i toppklass. Solen skiner och vi har suttit vid stugväggarna och avnjutit den till max. Välkomna fräknar!! Underbar dag i backen idag! Hoppas ni också får en superbra långhelg och samlar på er mängder av energi :) Puss puss

Heeej

Dåligt med updates denna veckan, hörrni, you'll have to excuse me! Vi har haft en del plugg att stå i; har suttit med kaffekoppen i högsta hugg och skrivit. Det glamorösa studentlivet. I fredags var vi dock hemma på trevlig aw/vinkväll/avskedsfest för två klassisar som åker till Afrika för att skriva c-uppsats i nästa vecka. Det ena ledde till det andra och det slutade med att man traskade hem på tidiga morgonen efter en kanonkväll. Hehe, spontana kvällar är de bästa kvällarna.

Helgen

Idag fyller de fina tvillingarna Mikaela och Sofie 25, så igår bjöds det på fest för att fira! Vi drack vin och åt massa gott som tjejerna fixat innan vi tog en sväng på stan. Supertrevlig kväll! ♥

 

Denna helgen sprang förbi den också, precis som man är van vid. Jag har spenderat söndagen med familjen och ätit brunch på Incontro. Tvätten hänger nu på tork och jag ligger raklång på soffan. Hehe, ovanlig söndagssyn? Not so much ;)

 

Filmtips mottages med glädje!

Lyckorus

Vårkänslorna frodas och jag har köpt hem tulpaner och videungar :)

12 mars

 
Älskar vara tillbaka i min blonda kalufs. Känns som att komma hem från en semester. 
  
Kände mig lite risig tidigare, inte dålig, men risig. Som innan man är påväg att bli förkyld. Tänkte "äh, fan man känner väl efter för mycket" och gick och tränade i alla fall. Hehe. Nu känner jag mig ganska rejält mycket risigare.... En annan borde veta bättre? Jaja, jag hoppas att några koppar te och en extra släng C-vitamin ska göra susen. Den här rackarns tjejen har inte tid att bli kass. 
 
Hur underbart är det inte med sol för övrigt? Jag har känt mig rent lycklig i flera dagar. Tänk vad några strålar kan påverka ändå. Kan vi inte få behålla den lite till?
Visa fler inlägg