Jun. 30, 2013

Wahhh, denna dagen osar så mycket söndag. Det ligger ett litet lager av söndag över mig som bara väntar på att få tvättas av och ersättas av ren och fräsch måndagsgnista.

Det har varit en härlig helg. En lugn sådan. I fredags blev det after work och "after workout" i Alingsås, med god mat och ett glas vin på turkisk restaurang. Tidig hemgång dock, och 10 väl behövda timmars sömn efter det. Hehe. Jag har varit heeelt slut den här veckan! Det finns ju knappt någon tid för att vila upp sig på helgerna nu under sommarhalvåret, vilket slår tillbaka på en ibland. Känner ni igen er?
Lördagen startade vi upp med baby shower för en god vän som ska få bebis i slutet av augusti (som vi längtar!!!!) och avslutades med grillkväll, vin och tjatter in på natten. Myspys. 

Idag är det den sista juni. Det är alltså juli i morgon. Halva året har rusat förbi. Omfamna den andra halvan väl, mina hjärtan. Ta hand om er!

 


Vi obotliga frukostlovers slog på stort i morse...

Midsommar i Bilder

Ärligt, denna helgen har varit perfekt. Det är ingen ordentlig midsommar utan tokhärliga vänner, lite regn, glädje, sång och dans. Vi har spenderat helgen i Lysekil, där vår vän Max styrde upp midsommarfirande deluxe i hans sommarstuga. Långbord, midsommarstång, kransar, snapsvisor, lekar och rubbet. På kvällen gick vi ner till dansbanan en bit från stugan och visade upp våra buggkunskaper, heheh. Längesen jag skrattade så mycket. Tack alla inblandade!
 
Några av oss stannade kvar även igår, på midsommardagen. Middag och utgång på Havsbadet blev det då. Ännu en lyckad kväll, I gotta say! 

En midsommarhelg

Har haft en helt sjukt rolig midsommarhelg i Lysekil med ett otroligt gott gäng. Känns som att den försvann lite fort bara. Nu satte vi oss just i bilen för att styra kosan hemåt Göteborg igen.

Rockabilly sa vi

Alltså festen igår, säger jag bara. Sååå roligt hade vi! Herre. Jag ska ge er en liten bombis med bilder senare, ska tillbaka brottsplatsen och trycka lite rester först, haha ;)


Oreo shake

Underbar morgon; vaknar utvilad och med ett leende på läpparna. Var så trött igår kväll, vilket resulterade i myskväll deluxe med oreo milkshakes (need I ens säga more?) och film. Laddat upp batterierna ordentligt inför ikväll. Nu är jag på väg till frisören för att få håret uppsatt! Wiii :)

Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden

  
 
 
Auran på summerburst gick att ta på. Stämningen var på topp, likaså vädret och humöret hos samtliga inblandade. Lyckoruset man flytit på går inte att beskriva. Musiken. Kärleken. Sommarkänslorna. 
 
Tack alla mina tjejer för världens bästa helg ♥ Kommer ha träningsvärk i smilbanden i en vecka framöver!
Visa fler inlägg