19

Idag är en sån dag när jag känner mig lite... Clueless. Ni vet, när man har varit upp i varv för länge, haft många bollar i luften och helt plötsligt stannar upp. Livet blir lite påtagligt, med allt som händer runt omkring. 
Jag har lite svårt att komma på något vettigt att skriva just idag. Krypit upp i soffan med stora täcket, en bok och te (som en annan pensionär) och känner bara för att försvinna in i någon annans huvud en stund.
 
 

Söndag

Slutspuren denna vecka skojar vi inte bort. Mjölksyran pumpar i mina fingrar. Lämnade in en hemtenta igår och sitter i denna stund och slutför ytterligare en. Fortsätt simma, fortsätt simma... När detta är klart ska jag ge mig själv en klapp på axeln allstå. Solen skiner och man sitter inne, man vill ju kräkas då.
 
Jag är såååå trööött. Hade en lite väl trevlig kväll med mina fina vänner Lisa och Joanna igår. Känner av det idag när hjärnan hade behövt vara på topp, haha ;) Men nu ska jag återgå. Vill bara få skiten klar. 
 

Over-thinking ruins you

Jag kan inte beskriva min kasshet denna veckan. Satt nytt sm-rekord i att stirra in i väggen? Jag har haft flera dagar på mig att vara effektiv och plugga ordentligt, men det har jag fasiken inte gjort. I stället kostar jag på mig en smärre hjärtattack toppat med en släng panikångest idag när jag fick sätta ordentlig fart och slutföra inför redovisningen i morgon. Blev klar nu, 23.30. Orkar inte med mig själv? Jag tänker inte förklara mig ens, räcker med att erkänna att over-thinking ruins you. Man kan inte vara effektiv när inte hjärnan vill samarbeta. 
 
Men snygg i håret är jag iaf, för jag har nämligen spenderat typ 6 timmar hos frisören totalt denna veckan. Det var ju värt!? Ännu en orsak att inte orka med sig själv. Fick bokat en akuttid igår kväll då jag fick för mig att jag ville bli blondare BUMS NU. HELST IGÅR! Hängde på låset i morse. Gud bevare mig väl.
  
 
mirror-pics, gotta love em haha..... här är håret iaf nyklippt, men innan det blev blondare.

Trender i vår och sommar

Fick en fråga om vårens smink- och hårtrender! Satte ihop en liten guide som jag hoppas kan få frågetecknena att klarna lite.
 
Make up: Fokus på fransar och färgstarka läppar. Neon, rosa, röda läppar.
För övrigt ser vi en naturlig look och mycket neutrala sminkningar
 
Färgklick
  
Naturligt
  
Hår: Naturligt och lättskött hår, friskt och välarbetat. Markanta benor och låga hästsvansar. Enfärgat hår. Den långa pagen hänger kvar. 
 
 
Ett klipp från Efter 10, sevärt (om inte klippet går igång, klicka på länken här)
  
 
Samt en färgstark nyhet: det rosa "Ida Sjöstedt-håret" blev en succe på visningarna. Finns en hårtoning att köpa från Loreal Preference för 99:- som tvättas ur efter 2-3 tvättar. Något jag själv överväger att testa i sommar ;) 
 

Kort

Tror jag kapade närmare 2,5 dm igår i ett nafs. Gaaaah! Jag är lite sjuk när det gäller förändringar, bestämde mig på en halv minut. Men detta är det skönaste jag känt på länge! Så nöjd! Tjocka toppar och friskt hårTack snälla Vickan för att du tog dig an mig ännu en gång. Nästa steg blir att återgå till mitt isblonda, hehe.
 
Victoria finns på Bagges torg i Lerum, på KS hudvård. Bästa tjejen ever. Kan varmt rekommendera.

Relax

Åkte hem la familia igår efter att ha varit hos frisören i Lerum (ja, det blev lång page! visar senare). Pluggar alltid lite bättre här + skönt med sällskap och ompyssling. Man får faktiskt passa på i tentaperioder! Var på bodypump på kvällen och hoppade i den varma bubbelpoolen på utsidan efteråt. Det kan man inte göra hemma i stan, inte. Låg och lyssnade på musik och på regnet som smattrade på däcket runt om. Önskar mig ett badkar hem, det är något som fattas mig rätt rejält.

Change

Sitter och väntar på domen av mitt typ rumplånga hår.. Blivit rätt slitet nu och behöver lite förfräschning, känner jag. Är inte van vid trasslor. Så kläcker Vickan: "ska vi inte klippa den där långa pagen du funderat på så länge då?" och jag börjar faktiskt överväga det. Bad henne hämta ett mynt, så singlar vi slant om et'.

 

Ny, men urtvättad jeansskjorta blir dagens

Visa fler inlägg