Påväg

Jag tänkte att jag skulle sammanfatta den senaste tiden lite, med tanke på bristande uppdateringar. Jag har haft min praktik i hemsjukvården, alltså fått besöka och vårda människor i hemnet. Något som visat sig vara en otroligt givande erfarenhet. Jag har inte bara lärt mig otroligt mycket, jag har också fått så mycket tillbaka av tacksamma vårdtagare jag träffat under vägen. 

Visst har pendlingen varit en pain in the ass (minst sagt) många gånger, när man gått upp i ottan och väckt tuppen, eller varit så trött så att man kunnat stupa innan dagen ens varit slut. För att inte tala om allt man inte orkat göra, alla man inte hunnit träffa, alla gånger man önskar att dygnet hade fler timmar. Det är nog det som varit jobbigast; när man mötts av halvspydiga och oförstående kommentarer kring att man inte hinner ses, haka på roliga saker lika ofta som man brukar eller frågor som varför man inte hört av sig? Det har varit lika jobbigt och påfrestande för mig att inte vara lika tillgänglig, men å andra sidan varnade jag för det innan. At the end of the day tror jag inte att jag hade kunnat göra det annorlunda. Nu är sista praktiken som sagt förbi och vardagen kan få ta plats igen. Men först blir det att spendera några underbara dagar i Sälen för att fira både jul och nyår med nära och kära. Som jag längtat efter denna dag!

Last year

Hejdå

Tagit av mig brickan för sista gången, gått sista dagen på sista praktiken och gått på mitt sista jullov. 

Den skrikande namnskylten har sett sina bästa dagar..

Days away

3e advent och jag står inför sista veckan på praktiken. 4 arbetsdagar kvar i Lysekil och endast 8 dagar kvar till jul. En avklarad Bedside (klinisk praktisk examination) och jag kan snart kalla mig för sjuksköterska. Jag kan knappt tro det själv. 

Sälen är bara dagar bort...

Fun facts

Ett stycke trött tjej efter lite för många tidiga uppstigningar på rad. Man får ändå säga att det går en magisk gräns där vid klockan 6; allt innan känns ganska omänskligt efter några dagar. Och innan 5 på en lördag är inte barmhärtigt!! Not at all.. Men med 2 veckor kvar på praktiken och en examen som nalkas kan man väl allt annat än klaga? Sa jag förresten att sluttentan blev godkänd? Så glad att det spritter inombords. 
 
En annan fun fact jag glömt att tala om: jag ska flytta!!!
 
Visa fler inlägg