Under the sun where we belong

Vore synd att klaga på tillvaron här för tillfället. Cypern, där vi nu befinner oss, har tagit emot oss med öppna armar. Över 40 gradig värme, ca 28 ljuva grader i vattnet, inte ett moln. Happy and carefree girls!

För en helg!

 
 
 
 
Vilken långhelg vi hade. En salig blandning, I gotta say. Liseberg, tjejkväll, spontanare hit och dit, middag med sång, plinkande på diverse instrument och utgång. Namaste! 
 
I detta nu sitter jag och bokar en sista minuten resa; i äkta sista minuten-anda. Kan bli att man åker imån, övermån eller dagen efter det... Mer spontanitet åt folket! Jag älskar detta!

Bangs

Inleder sensommaren med ny frippa. Ni vet ju hur jag är med impulser, haha.. Bär numera lugg!

Tack till bästa Victoria på KS Hudvård i Lerum

Vacay coming up

Två dagar kvar till vacay. Vet inte om min kropp redan har gått in i semestermood eller om jag vistats för nära smittohärdar, men något har jag lyckats dra på mig. Låg på soffan, snorade och dämpade halsonten med Ben & Jerry's igår. Doctor's orders. Idag är jag på benen igen och är redo för att köra slutspurten in i mål för denna sommaren. Till hösten väntar min sista termin som student; termin 6/6 på sjuksköterskeutbildniningen. Hur sjuk är den?

Dessa sommarkvällar

 
 
 
Supergrill hos fröken Carewall i fredags med gott gäng

 
Glasstopp i Björkö hamn
 
Vin, tjejsnack och rester FTW. Inte bara fredagen, men hela helgen, spenderades i Lerum i goda vänners lag.
 
Jag sitter i min soffa, mör efter ett träningspass och mosig efter en måndag på jobbet. Jag dricker mitt te ur min favoritkopp med målade cupcakes och sneglar på havdann sommartv. En vanlig, gammaldags vanilj, vardagkväll. Ni vet när man skrotar runt i sweats, äter mackor till middag och somnar innan filmen tagit slut. Jag har sådana kvällar med emellanåt, även om det inte är vad ni får glimtar av här speciellt ofta. Bloggen är kanske inte längre vad den brukade vara; min fristad att skriva av sig, en plats för inpiration och en öppen dagbok. Den är inte det just nu i alla fall. Den har bytt skepnad över åren och är numera lite mer av en bilddagbok. More or less. Men den finns kvar här och skvallrar om fartfyllda, färgglada helger, lyckorus och en skymt av livet. 
 
Hur klyschigt det än kan tyckas låta, så flyter jag, och vill flyta, på min våg av upprymdhet och tillfredställelse så länge den bär mig. Och jag omfamnar denna känslan så länge den finns. Skillnaden nu, från tidigare, är att jag är ansvarig för min egen lycka och förlitar den bara på mig själv. Något som har lärt mig att faktiskt ta emot den och tillåta mig att njuta av den. Jag avslutar med att citera Michaela Forni: "Är det inte ironiskt hur livet utspelar sig ändå. Det är så snällt mot en och stryker en medhårs för att sedan komma och smälla på med en rak höger när man minst anar det." Så ta vara på de ljumma sommarkvällarna, känn doften av sommarmornar, dansa barfota om du vill och ta alla chanser du får till att skratta från hjärtat. 
Visa fler inlägg