Smarrig helg

Slogs av något när jag var ute och promenerade förut; en typ av aha-känsla. Jag befinner jag mig i en period där jag känner mig helt.. tillfreds. Tillfreds, belåten och lycklig. En otrolig känsla. Befriande. Det kanske låter skumt att uttrycka det så, men jag tycker ändå att man ska framföra sådant emellanåt. För jag tror på att lycka kan smitta av sig. Det är sällan man har tid till att stanna upp och känna efter - och ofta beror det väl på att man stressar över annat, har fullt upp, eller att det helt enkelt ligger något överjävligt och gnager i bakhuvudet.

Det har varit dåligt med uppdateringar lately, vilket egentligen bara tyder på att det har varit fullt upp med roligheter. Helgen försvann lika fort som den kom, men den har gått åt till att umgås med underbara människor, besöka diverse uteserveringar, dricka vin med tjejerna och glida på den där tillfredsställda känslovågen. Vi hade aw i fredags som resulterade i en senare kväll än planerat, efterfest till tidiga morgonen med salsa i ett kök efter för. många. glas. bubbel. Frukostmöte deluxe i tjejernas hus på lördagen där vi satt och åt gott och drack kaffe i flera timmar innan vi tog tag i oss själva och flyttade ner till nya stammis-haket nedanför backen. Så ja, det har varit en bra helg med mycket skratt och lyckorus.

Jag vet inte om det är våren som gör det; energin av knoppar som brister, påfyllnad av D-vitamin, värme och solstänk? Kanske, vem vet. Men ta för fan aldrig dö på fjärilen som flyttat in i min mage.

 

Prosit

Är inte helt kry än, men förhoppningsvis på bättringsvägen. Fortsätter trycka i mig bekämpningsmedel. I lördags vågade jag mig ut i friska luften en stund, för första gången sen i onsdags. Och igår var jag på födelsedagsbrunch hos fina Linda i hennes fina lägenhet. Jag orkar hålla skenet uppe för en stund, men vem försöker jag lura egentligen? Blev liggandes som en klubbad säl efteråt, och samma visa var det idag, när jag trodde mig orka upp till skolan. Lyssna på kroppen, vänner. Stressa inte fram någon önskad friskhet, det lönar sig knappast. Det finns inget jag hatar så mycket som ihärdiga och envisa förkylningar. Hua!
 
Hur som helst; här kommer lite bilder från helgen :)
 
Solsken och middag med tjejerna på Linnéterassen, ett efterlängtat besök på uteservering. Mums!
 
 
 
Bubbel-brunch hos vår snygging till 25åring i söndags

Jamendåsåatt...

Gått och blivit sjuk, sådär skoj. Låg på soffan hela dagen igår och kved i hög feber. Ont i kroppen, frossa, förkyld som satan och blytungt huvud. APA!

Försökte mota fan i dörrn' med vitaminkuren deluxe, men det gick inget vidare obviously. Men jag ger inte upp - hinkar i mig te, proppar i mig vitaminer och förkylningspreparat. Idag känner jag mig en gnutta bättre.

Visa fler inlägg