Gudis och jag

Jag hade en mysig dag med min lilla guddotter Alice igår. Världens goaste unge. Jag hämtade upp henne och så åkte vi in till stan, promenerade, fikade och gick på bio. Önskar många gånger i veckan att jag bodde kvar i Lerum, endast av den anledningen att familjen finns kvar där. Jag vet att det inte är långt, men att bara ta "en sväng förbi" blir lite mer av en process. Men jag är glad att vi fick spendera lördagen i hop, planering är nyckeln till det mesta.

mvh glad

Idag har jag klarat min kliniska examination på sjukhuset, något som jag varit lite nervös för i några.. veckor.. Denna examination går ut på att vi ska utföra ett moment som skall bedömas och utvärderas. Ska gå rätt till på många sätt osv, osv (kort och gott..). Men ett litet weeeeii slapp ur när jag fick reda på att jag var godkänd. Var helt slut efteråt när all spänning släppte!!! Glad tjej, anyway.

Blev en fika med min fina Anna på stan, lite ny positiv energi. Long time no seee!!

Weekend

 
Tapas dinner med fina tjejer i fredags, för att fira Malins födelsedag! Tapas kan ju aldrig gå fel! Bubbel, Mickans fantastiska kladdkaka och en sväng på stan efter det. Så mysigt, tjejer. Får vi göra om snart :)
Igår hade jag date night med mitt hjärta. Vi såg Magic Mike på bio, som vi båda faktiskt tyckte var bra, till stor förvåning. Och trots att salongen var full med endast tjejer.. Endast tjejer och vi. Haha! Helgerna försvinner fort förbi dessvärre, och idag ska jag jobba kväll på sjukhuset, så nu sitter jag och laddar upp de sista krafterna innan det är dags. 
Hoppas ni får bra söndag, och att ni myser inne och pysslar om varandra i rugg-vädret..

Höst host

Tjej kass på att uppdatera, hej hej! Men med långa dagar med jobb och sena hemkomster finns kanske inte så mycket roligt att förgylla inläggen med :)

Känner mig bättre nu, men hostan jag bär på drives me crazy, så sitter faktiskt i detta nu på en jourvårdcentral och väntar på att kunna fjäska till mig lite kuckelimuckmedicin. Förhoppningsvis sover jag i natt. Lite FML på mig annars. Hehe.

Visa fler inlägg