Koala bebis?


Nej, bara lilla Brooklyn ;) haha
 
Lillebrorsan fyllde år här om dagen, men ikväll var det kalas med god mat och världens godaste tårta. Jag skyndade dit lite tidigare för att kunna mysa lite med mina älskade bebisar i lugn och ro innan. I helgen skall jag tillbaka igen och mysa ♥ Kan man hålla sig ifrån dessa små säl-grisar? Tveksamt alltså. Nu hade de dubblat i storlek sedan de föddes, våra små tjockisar. Föll i skratt när vi tog den översta bilden; det ser verkligen ut som en liten koalabjörn. 

Älskade bebisar

Need I ens say att man blir head over heels förälskad i de små liven genom att bara sitta och titta, lyssna och snuffa på dem? Jag har varit i från dem några timmar och saknar dem redan!!! Åh, älskade små valpisar.

Äntligen!

Äntligen är de här, våra små mirakel! Fyra små mirakelvalpar så fina att klockorna stannar. Jag skyndade hem till mamma och pappa igår kväll för att få titta på dem. Och här blev jag kvar :) Jag kan sitta och titta på dem i timmar.   

 


Vi kallar dem Brooklyn, Bella, Beiber och Bubbles, haha, här ovan har ni dem i ordning!

Tireddddd

Tror jag ger upp plugget för idag, sitter ju ändå bara och bläddrar i böckerna och stirrar på tomma ord. Brukar vara dags då. Hoppas ni har en mys söndag! 
Visa fler inlägg