Juletid

Denna lediga fredag ska resultera i julklappsshopping! Låta julkänslorna infinna sig i själen. Och låta pyntet infinna sig i hemmet. Älskar älskar älskar denna perioden av året!! Kan inte julen bara komma nuuuuu?

Omvårdnad vid psykisk ohälsa

Sista dagen på praktiken idag. Tre veckor går sååå fort. Det är för kort! Jag är positivt överraskad av den psykiatriska vården (där jag nu hållet till) och hade gärna stannat några veckor till. Vem vet, jag kanske hamnar där igen någon gång. Just nu känns det inte helt omöjligt.

Efter idag blir det långhelg för min del, hela fredag och hela måndag blir ledig :)
Julpynt, glöggkväll och klassfest står på schemat.
 

Söndag

Johan skulle ha grabbkväll med sitt gäng hemma igår, så jag styrde kosan mot Lerum för att mysa med familjen. Och valparna. De växer så fort nu att det är inte är klokt! Nu leker de med varandra, busar och viftar på svansen när man kommer, rusar emot en och är sååå keliga! De har börjat äta valpfoder själva och kissar på tidning, våra duktiga små pluttar. Hade inte alla varit tingade hade jag med all säkerhet tjatat hål i skallen på sambon. Nästa kull planerar jag att behålla en. Blir hårt att skiljas från dem om tre veckor.

Har precis landat hemma igen, köpt med lite glass och maränger för att göra en swiss till solsidan sen ;)

Vovve

Åååååh, en sån här vill jag ha hörrni. Mopshuvud+rumpa som bokstopp. Någon som vet var man kan hitta i göteborgsområdet? :)
 
bild från blondinbella. hennes är köpt på New Port.

Wish upon a star

Ja, jag har tjuvstartat julen. Orka hålla sig? Do more of what makes you happy tänkte jag och spikade upp min nya julstjärna som låg och tryckte i en påse. Nej, julen är mysig. Och juleljus blir man glad av, så, nu hänger den där och sprider värme. 
  
 
Jag har funderat lite kring julpyntet här hemma. Detta är, givetvis, en komplicerad fråga. Vill gärna få in lite röda inslag i inredningen, julens självklara färg. Men med mycket pasteller (som vi i nuläget har hemma) kan det lätt skära färgmässigt? Så jag skall nog satsa på lite guld och silver-pynt i köket i stället. Och vinröda toner i vardagsrummet, där det mest är vitt och beiget som dominerar. Jag är brutalt nojig när det gället sånt. Hur har ni tänkt kring det? Jag hittade ett gammalt inlägg på Jannices blogg som kan vara till nytta för er med samma problem (klicka här).

Badrumsinspiration


Jag bara älskar L:A Brukets produkter! Inte nog med att produkterna är vackra, inspirationen känns hämtad från en gammaldags industri. De lägger också ner själ och omsorg i sina produkter och tillverkar allt för hand i Varberg i sitt tvålkokeri. Fin inspiration till badrummet. Eller varför inte ett julklappstips?

Monday

Jag är så trött denna måndag. Skall stiga upp ur sängen innan 05.00 allt för många månar denna veckan. Vilket rubbar dygnsrytmen ganska fett, som ni förstår... I detta nu ligger jag utslagen på soffan framför Project runway, lagade tacopaj till mig och babo till middag som vi tryckte i oss kanske lite väl fort. I alla fall denna paltgrisen (alltså jag).

Helgen var kanon. Helt 2,0. Tjejkvällen hos Mikaela var så himla mys. Följt av amerikansk brunch på kasinot dagen efter. Klagar ej!

Nu ska jag återgå till matsmältningen. Ha en fin vecka hörrni!

 

Visa fler inlägg