CHECK!

Som det legat över mig.. Suttit som en liten farbror och skrattat hånfullt på min axel, rättare sagt. Så nervös jag har varit över den kliniska examinationen. Idag blev jag godkänd!! Lättnaden sköljer över mig och börjar ~ sakta men säkert ~ sjunka in i själen. Ett seminarium kvar och sen, i morgon, är det sommarlov för hela slanten. Vill skrika, dansa, shake'a rumpen, hoppa, skratta och springa av mig ruset över detta, men är helt enkelt för trött för det just nu. De två senaste veckorna har jag prioriterat bort sömnen för att hinna med allt, vilket märks av nu när man börjar slappna av lite. Man känner att man lever i alla fall.... Or do I?

Åkte raka vägen till mamma i Lerum för att fika, mysa och bli lite ompysslad nu efter examinationen. Ska inte röra en bok idag. Phuuuu!!

Livet efter tentan

Den gudomliga känslan när terminens sista tenta är skriven och överstökad. Gooosh! Skulle kunna dansa i taket just nu, känner jag. Helt underbart. Efter tentorna var inlämnade korkade klassisarna upp bubblet i gräset, och sen hamnade jag och Beckis på min balkong. Rosé, solsken och lycka - så var jag rätt nöjd. Jag tänker bara mysa, njuta och ta vara på den där helgen. Jag ska träffa så många som möjligt, som jag haft ont om tid att träffa under denna jävliga period, komma i ordning med det sista hemma i lägenheten, promenera och andas in sommaren och jag ska SOVA UT! Love life.

Hoppas ni får en härlig helg, finisar!

 

Hej sommar

Mycket mobilbilder och mobilbloggning nu, men ni får ha översende med tanke på flytt och diverse. Har tagit några bilder med kameran som ska läggas upp när tid finnes :))

Här på lilla balkongen sitter jag och tentapluggar idag. Man gör det bästa av det! Omelett på det.

Kitchen

En första titt in i mitt kök! Nu har jag äntligen fått hit min underbara betongskiva som pappa skapat åt mig, helt fantastiskt. Dör lite av hur bra han är, pappsen. Underredet på bordet är tillfälligt, lampan ska sänkas lite, osv osv. Men här är en bild iaf; på min lilla matplats.

 

First draft

Sitter för första gången sen kl 7 i morse. Sick. Glömt av att äta, dricka och så vidare. Det kände jag nu..

Men, Casa Salesjö börjar ta form. Skulle nämligen bli galen av att ha lådor i hela lägenheten, så jag tänkte att: va fan, jag kör på! Och det är inte många kvar. Nu får jag snart sällskap som ska laga middag åt mig. Glömde meddela att jag inte fått hit matbord än, men krubb på golvet hör väl flytt till?

Visa fler inlägg