Friday, I'm in love

Klar med arbete för denna vecka och välkomnar nu helgen. Har lagt upp fötterna på bordet, satt upp en slarvig tofs på huvudet och njuter nu av käk och ett glas vin i soffan. En liten AW för mig själv, skulle man kunna kalla det. Ikväll ska jag bara mysa. Ligga på myssoffan i myskläder och ha det mys framför let's dance. Undrar bara hur man på bästa sätt ska bära sig åt för att locka till sig någon som kommer och bjur' på fotmassage? Eller fruktsallad? Båda duger. Jag blir glad för det lilla.

Men först; alltid en dusch, inte lukta usch ;)

image description

Fångad av en stormvind

Trotsade vinden och gick ut på långpromenad längs strandpromenaden i norra hamnen och ja, runt typ hela stan. Med rätt musik i lurarna är alla väder bra promenadväder, speciellt om man är ute efter att rensa tankarna. Ni vet att jag älskar att komma ut hit till Lysekil på praktik, få träffa släkten i samma veva och njuta av friska havsfläktar. Åh, vad jag älskar havet. Och solen lyser och jag blir ompysslad (minst sagt)! Nu vankas farmors goda middag om en stund, jag ska bara runda av plugget här så att jag kan slappna av i soffan efteråt. Mysa lite extra sista kvällen.

Det är en lustig känsla när solen strålar och klockan är 19, eller hur? Helskumt, men ändå gött. Lite piggare blir man ju iaf.

 

På praktik

Sitter på den lilla färjan som går mellan Lysekil och Fiskebäckskil. Dag in och dag ut har den gått här, så länge jag levt. Carl Wilhemsson heter den, vilket låter som en gammal vän. Igår och idag har jag praktik på världens minsta lilla vårdcentral, som ligger belägen på andra sidan sjön. Mitt ut i ingen stans för mig. Lite mysig resväg ut dit måste jag säga ändå. Ut till ingen stans. I morgon är sista dagen på vår praktikperiod för denna gången, sen ska jag hem.

Nu stiger solen i mitt ansikte. Känner att idag blir en bra dag. God morgon.


 

Bröllopsmässa

Idag var det bröllopsmässa på Aspenäsgården i Lerum. KS hudvård ställde upp och visade oss tre pyntade flickor, för att demonstrera vad tjejerna på salongen har att erbjuda blivande brudpar - allt ifrån håruppsättningar till naglar, smink och möhippor. You name it. Kika in på hemsidan: HÄR

Blombuketterna kommer från Rallar-Rosen, som också hade en monter på mässan.

Spunnet socket

Ett litet smakprov från dagens bröllopsmässa. Har sisådär 400 bilder att bläddra igenom nu, så jag återkommer ;)

Fina Victoria på KS-hudvård har här fixat mig i håret. Hur häftigt?!

#tgif

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Jag har haft en hel-go dag vekligen! Supertrevliga kollegor, bra miljö, ett kanonställe helt enkelt. Nu ska jag kura ihop mig i fosterställning i soffan och ligga där och fredagsmysa resten av kvällen. Den här veckan har sugit musten ur mig lite lätt, haha.

1. Ska man vara ful får man göra det snyggt 2. Göteborg levererar vårkänslor 3. Mr Pickles har gjort sig vårfin 4. Välkommen helg

Tempo

Flickor, pojkar.. Jag säger bara: denna veckan... Allt har gått i ett och jag har ingen aning om ens vilken dag det är. Knappt. Haha. Men med tre godkända tentaresultat (även den fruktade läkemedelsberäkningen, hör och häpna!!) ska jag faktiskt slappna av till hundra i helgen. I alla fall från plugg. Det kan jag nog säga att jag gjort mig förtjänt av. Planerna ser ut som så att jag börjar på nytt jobb i morgon, på lördag ska finaste Mikaela och Sofie firas och på söndag ska jag vara amatör-modell på en bröllopsmässa. Så det är full rulle ändå! Och mycket kul att se fram emot.

Visa fler inlägg