Aw

Hade en go fredagskväll med min svägerska Mikaela, aw, middag på Caleo och ett besök på Bar himmel. Utsikten över Göteborg, avenyn och solnedgång därifrån är fanimig inget man skojar bort. Och hettan. Gode Gud vilken hetta. Bättre fredag!


Två underbara dagar

Lysekil visade sig från sin vackraste sida, vi hade en såå rolig kväll och Hoffmaestro levererade verkligen. Alltså; glädjespridare är förnamnet!!! Blåsorna på fötterna är givna. I morse bjöds det på lyxfrukost på farmor och farfars balkong innan vi åkte ner till bryggan för lite sol och bad. Sedan åkte jag med ut till Lerum en sväng för att fortsätta jobba på brännan när jag ändå var igång. Har ju inte blivit så mycket av det ännu denna sommaren, som man kanske hade önskat ;) En liten helg mitt i veckan. Tack!

 

Hej sommar

Det är en underbar dag, vänner. En helt underbar dag. Och vad passar inte bättre än lite sol på det? Toppat med lite ledighet? Vi var så många uppsatta på jobbet, att någon av oss kunde få två dagar ledigt. Den där "någon" blev jag :))) Och den där "någon" började dagen med att springa över gatan och köpa nybakat bröd till frukost och sitter nu på utsidan och dricker kaffe i bikini. Hej hej, lycka! Och välkommen sommar. Inte en dag för tidigt.... Snart bär det spontant av till Lysekil för att titta på Hoffmaestro som spelar på Havsbadet ikväll. Vill dansa tacksägelse-dans för livet.

 

Middag á la Mik



Fredag och man kommer hem från jobbet, trött efter veckan. Vem orkar ställa sig ochg laga något överseriöst? Brukar luta åt take-away för vår del, just därför.. Alternativt äta ute.. Men denna pastarätt är superlätt att göra och går snabbt att slänga ihop - vilket jag gjorde igår kväll. Framförallt är den god som satan. 
 
Du behöver:
Pasta efter antal personer
1 gullök
1 paket bacon
Champinjoner 
2 vitlöktsklyftor
Milda Extra 4% matlagningsgrädde 
Cocktailtomater
1 Halloumi-ost
 
Du börjar med att sätta på en kastrull med pasta. Stek Halloumi-ost som du skurit i skivor. När osten är färdigstekt lägger du bitarna på en tallrik vid sidan av. Stek sedan skivad gullök, champinjoner och bacon i lite smör och vitlök. Tillsätt en skvätt av Milda Extra (ca 1dl) när allt i pannan fått fin färg och rör sedan ihop. Peppra lite.
Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på bacon-röran, några skivor av den stekta osten och några cocktailtomater uppe på. Salta med lite flingsalt. KLAART!!! På sisådär 10 min or so. Tummen upp!

Random Visby

Hemkommen, tillbaka i verklighet med jobb och vardag. Känns skönt att vara hemma, samtidigt som man redan längtar tillbaka till Gotland, sol och .. huset. Det galna huset med mina galna tjejer. Ja, vi hade en riktigt rolig vecka.
 









Hola

Bränt upp låren, grisskär as fuck kan man kalla mig, men slipper iaf att blända någon. Vi har haft en goe-dag idag. Solat (åååh!!!), ätit gott, lyssnat på skön musik, njutit av ledighet, varandra och denna fantastiska stad! Jag är helt kär i Visby!!!! Får lyckorus bara av att vistas här. Ska fatta mig kort (innan ögonlocken ger upp) och tacka för idag. Ville egentligen bara säga hej och uttrycka lite lycka över att det fungerar att mobilblogga igen, tss.. Kommer btw dränka er med bilder denna veckan, så stay tuned. Imån trillar fem till tjejer in, så nu är det dags för mig och Madde att släcka ner i vårt djungelrum. Patti Patti från Peaceby

Visa fler inlägg