Today´s: Jeans

Kom precis hem från skolan och blev så glaaaad över att solen fortfarande sken. En kaffe på terassen - hej vad efterlängtat! Hej vårkänslor! Nu vankas middag och lite ny energi inför kvällens pluggis. Fortsätt simma, fortsätt simma..

Sleepytime

Inne på kopp nummer 2 av sleepytime-tea. Jag hoppas att det ska göra susen, bara för en kväll. Jag får erkänna att jag är lite förstörd när klockan ringer på morgonen, när det känns som att jag just somnat när det är dags att gå upp igen. Men det går över efter en stund, så fort jag kommit ur sängen egentligen.. För på dagarna hinner jag inte känna efter. Inte en chans, allt går i ett. Även om tankarna cirkulerar hela tiden, så försöker jag göra allt för att tränga undan dem. Det är en ganska jobbig period, det är stressigt och otroligt pressat. När man samtidigt har mycket att tänka på privat, utanför skolan, så kommer den ångesten krypande när det äntligen är dags att lägga huvudet på kudden och slappna av. Jo, jag tackar, ja. Det enda jag hör då är mina hjärtslag som ekar. Det enda jag tänker på är att jag inte får lyssna på dem. Jag begraver ansiktet i kudden och försöker trycka ut att som bekymrar mig. Men det hjälper inte direkt. Det enda som hjälper är att sova, det enda jag inte kan kontrollera på egen hand.

Som tur är blir jag glad av de små sakerna, som att solen sken i Trollhättan idag och vi kunde dricka kaffe i solen utan jacka. Jag blir glad av att jag har så underbara människor runt mig som peppar, och som får mig att känna det värt att ta sig igenom denna prövningen. Jag gör så gott jag kan, man är ju bara människa. Om två veckor när hysterin i skolan är över, så kanske jag kommer känna mig som en också. Haha.

Ska man krascha ska man göra det riktigt snyggt..
God natt med er, babycakes.

Morgonpromenad

Morgonpromenaderna uppe i Sälen är magiska. Man blir fylld till max av energi. Varje morgon innan frukost.

Vi har haft en fantastisk helg. Jag ville bara stryka nästa vecka och stanna kvar. Hade jag kunnat hade jag gjort det. Bums! Det känns som att man blir en annan människa där uppe, i alla fall jag. Jag kan stänga av saker som bekymrar mig och bara fokusera på nuet. Hela atmosfären är lugnande. Helande på något sätt.

I natt kunde jag inte somna. Jag satt på mitt lilla loft och tittade ut på stjärnhimlen, en miljon stjärnor tittade ner på mig. Lilla jag inlindad i mitt duntäcke. Då hittade jag min nya favoritplats. Jag håller på att lägga in bilder jag har tagit i stugan också, som jag tänkte lägga upp sen. Denna gången glömde jag inte minsann! Hehe..
Visa fler inlägg