Let me see beneath your beautiful

Här är lite bilder från den härliga dagen vi hade i backen igår. Kom hem när solen höll på att gå ner och fick bevittna vårt livs första norrsken! Synts lite dåligt på bilden, men det var så vackert. Framförallt häftigt att få se. Sedan blev det bastubad med hopp i snö. Kunde haft det sämre.

Sälen

God fortsättning önskar vi från ett snötäckt Sälen! Hoppas ni alla haft en härlig jul med era nära och kära. I certainly have. Mycket god mat, på tok för många julklappar och -tro't eller ej- ingen stress. Den bästa julklappen; en lugn jul.

På juldagen packade vi ihop oss, jag och Johan, och åkte till Sälen. Här skall vi stanna i stugan i en vecka! Som jag längtar efter att komma hit. Ni vet att jag blir en annan människa här, där man kan ta dagen som den kommer och slipper alla måsten. Om några dagar kommer hela gänget hit också, sisådär 25 pers (?) för att fira nyår. Behöver jag ens nämna vilken skiva det kommer att bli?

Jullov

Tentan kändes bra, trots att jag kanske inte riktigt pluggade lika mycket som jag hade önskat. Firade in jullovet med en liten sväng till Liseberg med mitt hjärta. Firade även att han fortfarande älskar mig efter 3år.
Nu blir det totalt plugg-ledigt till nästa år, götte! ;)


Galamiddag 2012

Igår hade Nordea Tour sin årliga galamiddag på Nalen i Stockholm. Jag och Johan var där, och eftersom Johan vann Nordea Tour finalen och därmed blev rakningvinnare, så var han en av hedersgästerna :) Blev lite stressigt när vi anlände till huvudstaden pga rusningstrafik + att vi hade lite svårt att hitta hotellet, så hade en knapp timma på oss att göra oss iordning innan vi skulle på vip-förfesten. Kanon, verkligen. Därmed togs det dåligt med bilder. Men så fort vimmelbilderna kommer upp ska jag haffa dem. Promise.
Vilken kväll vi hade! Nalen är ju en så fantastiskt vacker och bevarad byggnad. Så roligt att galan hålls där. Maten var oklanderlig, godaste på länge utan att överdriva, vinet till var perfekt och det var så underhållande att se filmklippen och lyssna till talen under middagen. Senare spelade ett band och det blev dans och ja.. Riktigt lyckad kväll.

Sitter i bilen på väg hem igen nu. Har päls på, Johans supervarma jacka över benen och dubbla vantar - och fryser? Fattas ju bara att man ska bli sjuk nu. Det orkas bara INTE.

 

Vårt fina hotellrum med utsikt över ett snötäckt Stureplan

Älskling höll tal och tog emot pris

Snålt med bilder från mitt håll ja. 

Klädkris

Paniken som uppstår tre dagar innan en galamiddag när man provat alla sina så kallade "säkra kort" och kommer på att man inte har något att ha på sig. 
 
Gaaaah. Vet ni något jag inte vet, var guldkornen finns, så kan ni väl vara så gulliga och tipsa. 

 
 
Ska försöka leta reda på den här sjukt vackra skapelsen i morgon. Detta är julklippet med Kate Bosworth för topshop. Videon är gjord av Michael Polish och inspirerad av en scen ur filmen The Fabulous Baker Boys. Gud klänningen, jag bara älskar den. 

Julstök

De sista klapparna slås in, julklappsberget växer och växer. Snöre hit, pappersrullar dit, randigt eller änglapapper, knäck på spisen. Finns det något bättre än detta?

Visa fler inlägg