Valborgshelgen

Alltså, denna helgen är bara så bra. Jag sitter på trappen till stugan för tillfället, käkar en korv (ni vet att jag älskar korv) i solskenet i linne, tillsammans med mitt sällskap. Vindstilla är det, och helt fantastiskt. Backarna är det värre med, knappt en kotte och riktigt tunga åk. Mjölksyra-saftiga åk för att vara ärlig. Men vad gör väl det? Började med två åk i backen igår - jag och Madde - sen fick det vara nog och vi hamnade på afterskin, åkte vidare till Högfjällshotellet och mötte upp Johans bror och hans hockey-polare som är här på avslutningshelg. Där spelade hur som helst Maskinen på utegården - kanske inga favoriter, haha, men det var ju i alla fall bra drag. Hem snabbt, byta om, styra upp sig, åka tillbaka till Högis och sen hade vi typ årets kväll. Alltså, haha, ja. Sjukt rolig kväll. Nakenchock, dansa pausa, shottar ut driksglas, en sliten hemfärd i limmo-taxi i soluppgången, bastu med kläder på och korv-efterfest på det. Längesen jag skrattat så mycket, så det kommer man leva läge på.

Återgår till korven i handen nu hörrni, och kaffe på den. Jag har sovit 6 timmar på två dagar, så får ta till alla medel för att hålla mig någorlunda på topp nu. Men det var en liten uppdatering. Kärlek från oss!!


image description

Framme i mitt andra hem

Sömn. Du ljuva drog. Kan inte med ord beskriva hur skönt det var att sova ut i morse, eller ja sova tills jag vaknade i alla fall. När man är van vid att klockan ringer ca 5.50 (utan vidare utrymme för snooze) blir det ofta att man vaknar pigg vid typ 7, trots att man egentligen inte behöver. Hur som helst; jag var i behov av det.
Nu, när jag druckit upp kaffet, blir det morgonpromenad i fjällsluften. Denna helgen är för mig GULD.

Dansa pausa

Sprungit runt som en annan duracellkanin och slängt saker omkring mig. Packa här, tvätta där, lägga till, kasta ut. Allt detta till den peppiga låten nedan. Försöker vara effektiv till max, få gjort så mycket som möjligt innan i morgon då vi rullar mot Dalarna. Jag har varit hemma hos Madde och hämtat hennes packning också, så nu är vi fit for fight. Inte nog med att det är sista helgen, vi har även fått info om att Hoffmaestro ska spela på fredag! He-he-hej, jackpot!! :))) *trycker fram 18 nöjda hakor*

Så nu, hörrni. Nu är det dags för mig att krypa till kojs. Hoppas ni får en härlig långhelg! Kanske ses vi i backarna.

 

Sälen


På torsdag bär det av. En sista långhelg innan backarna stänger. Hur kan man inte längta? Hur kan man inte älska?

23 april


“Some people bring out the worst in you, others bring out the best, and then there are those remarkably rare, addictive ones who just bring out the most. Of everything. They make you feel so alive that you’d follow them straight into hell, just to keep getting your fix.”
Visa fler inlägg