30 sept (Linas dag!)

Idag firar vi Lina 22! Grattis igen, min vackra vackra tjej. Idag kan du räkna med en dag av överraskningar..
It's Linas 22nd birthday today! A day full of surprises!
Happy birthday again, my beautiful girl.

29 sept (Mikaela dagen)

Jag måste ha ett elektriskt fält runt mig som sabbar allt vad teknik heter. Jag börjar undra om man kan ha det? Seriöst. I morse fick jag iaf nog, jag trotsade det och åkte med Johan till hans skola (alldeles för tidigt) för att kunna kolla på mina online-föreläsningar.

För er som tidigare frågat läser jag nätbaserade distanskurser här i USA hemifrån. Så jädra smidigt! Varför sitta i ett regnigt Sverige och plugga när man kan åka någon helt annan stans? Om man har möjligheten vill säga. Jag var ju tvungen att ta ett studieuppehåll, då min sjuksköterskeutbildning kräver mycket praktik. Hur skulle det se ut om man lärde sig sätta kateter online tex.. ? Nja, haha..

Nu sitter jag i alla fall i solen och väntar på att Johans lektion ska sluta.

 


Us yesterday!

Testar nya appen

Hej godingar! Ni har väl inte missat att blogg.se äntligen har kommit med en app där ni kan följa min blogg via telefonen. Eller någon annans, om man nu skulle vilja det ;) Just nu befinner vi oss på Starbucks på Fashion Valley. Känns lite lusigt att man kan blogga härifrån! Shopping och butiks-stros på G härnäst. Hur som helst skickar jag & Lina varma kramar till er. Massa pussar

25 sept

Bättre helg.
Fredagen var galen. Bästa partyt på länge startade upp med förfest på årets fränaste partybuss, följdes av barrunda och avslutades med fest på taket av en club. Eller cluben låg på taket.. Och hade ett fett dansgolv en trappa ner. Eller två kanske. Hur som helst var det häftigt. Vi slog nya heelsen i taket & svängde lurviga. Önskar att jag hade tusen kort att smälla upp därifrån, men jag har inte ett enda. Bara ifrån toaletterna, vilket kanske inte riktigt är samma sak, men ganska roliga ändå. Lördagen resulterade i mörhet. Lika möra som i klubbade-sälar-på-soffan, så det blev inte roligare än sushi och film för oss. Ganska gott ändå. Pigga och glada startade vi idag söndagen med brunch på bästa frukost stället, Daily Grind Café. French toast to die for.

Ja, det var vår helg kort och gott!På krogtoaletterna finns diverse roligheter, om man nu skulle glömt att platta håret hemma..

 


French toast & kaffe frulle

23 sept

Två och en halv vecka i San Diego idag. Känns galet på många sätt. På ett sätt känns det som att vi varit här längre, man börjar liksom förstå det nu. Att man är här. På ett sätt känns det overkligt att vi har så lång tid kvar, att det inte bara är en semester - utan en lång sådan. Vi börjar komma in i sambolivet, få rutiner, vanor, roller, börjar irritera oss på småsaker, anpassa oss, känna oss som en riktig familj. Och jag gillar det. Vi är ett gott gäng på tre.

Tekniken har ju krånglat till max sen vi kom; datorer som inte fungerar, bankkort som inte fungerar, internet som inte går att koppla upp i vår lägenhet, internet som inte fungerar i receptionen osv osv.. Det går oss fett på nerverna. Men jag hoppas på att kunna göra bättre ifrån mig på bloggfronten den resterande tiden. Jag ska i alla fall försöka.

Hur som helst har vi fått ett varmt välkomnande av vår nya hemstad. San Diego behandlar oss väl, det är så varmt och så vackert här. Vad mer kan man önska?


22 sept

Internet har inte velat samarbeta på två dagar (shocker, I know..!) men nu verkar vi vara i fas. Hoppas jag. Lina har intagit solposition vid poolkanten och jag planerar att göra henne sällskap inom de närmsta minuterna.

Igår besökte vi Carlsbad Premium Outlets och myste runt i butikerna. Sen var det yoga. Full rulle! Framförallt späckat träningsschema, haha. Dagarna smälter bort som smör i solen, men jag antar att det är ett tecken på att man har roligt. & det har vi ju utan tvekan. Lots of love M


Myser med kaffe på mini-torget. I bakgrunden (handdukarna på räcket) ser ni vår lägenhet.

Visa fler inlägg