28 nov

God förmiddag på er!

Jag ska förklara vad som försiggår. Johan har lagt beslag på datorn, dag och natt, han befinner sig i någon slags trans. En intensiv pluggperiod som pågår tills på tisdag. Därför får jag inte laddat upp några bilder jag tagit. Synd och trist. Tills vidare mobilbloggar jag. Så nu vet ni vad jag pysslar med.

Just nu ligger jag och spanar med små getögon på den underliga gubben som sitter helt påklädd i jacuzzin. Linne, keps, glasögon med senilsnöre osv. Han kanske gillar det? Man måste ju få undra.

Ni glömmer väl förresten inte att ni hittar mig på TWITTER? Klicka här eller på ikonen med den lilla fågeln i vänsterkolumnen.

 

 

27 nov

Världens mysigaste känsla uppstår när du öppnat en flaska Glögg och hör det kluckande ljudet från flaskan och av den gudomliga drycken som fyller kastrullen på spisen. IKEA - Amerikas räddning av julstämningen. Nu har jag tassat runt i lägenheten i min mysiga vinröda kofta, tänt 100 levande ljus, känt doften av glöggen som levererar julkänslorna, dukat fram lite adventsfika och känner att vi faktiskt lyckats med det här med hög mysfaktor. Att tillägga; mjölk och pepparkakor gifter ju sig förbannat fint.

För övrigt har det varit hrmffff 29!!!! stekheta grader här idag, strålande sol och klarblå himmel. Vad hände med den här helgen? Jag vet någon som kommer längta tillbaka hit så snart jag landat hemma i verkligheten. Alltså, landat i vardagen. Inte med planet. Då kommer jag längta till saknade famnar.

 

 


Ikea - julens räddning i Amerika. & Marie och Göran såklart,
som hade med sig skumtomtar över atlanten. Mina idoler!

 

Wish list

Christmas wish list
Christmas wish list
by salesjo featuring knit socks
Klicka här för att komma vidare till priser och information

 

 

Tänkte lägga ut lite julklapps tips i bloggen framöver, ungefär som förra året. Det var uppskattat då, så tänkte att vi ger det ett försök till. Det är ju alltid krångligt att komma på vad mamma, syrran eller mormor önskar sig. Kanske kan det vara till hjälp för någon! Kanske kan vi hjälpas åt. Vad önskar ni er?

1a advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.


Vi har tänt alla ljus och slagit på julmusiken - allt för att komma i rätt mood. Just nu sitter vi vid frukostbordet och äter pannkakor i mysstrassen. Kanske inte vad man ätit på första advent hemma, men i USA slår vi på stort (får ju passa på när det finns skitgoda pannkaksmixer i affären - typ shake n' bake). Johan är fortfarande inlindad i täcket, nyvaken som han är.

Hur man än bär sig åt är det inte lika mysigt att fira advent här, som det vore hemma. Men vi gör ett tappert försök!Förbereder lite julmys på Reflection drive

25 nov

Ligger och päser på sängen, nyss hemkommen från en dinner-and-a-movie date med min långben. Bra dag, bättre kväll. Måste bara framföra; EDDIE MURPHY!!! Hahaha, honom hade jag helt glömt av, vart har han gömt sig all these years? Skrattade i alla fall ihjäl mig åt honom i nya filmen "Tower Heist" med även Ben Stiller.

Nu ligger jag här smått illamående efter allt godis vi tryckte i oss ikväll trots att det BARA var fredag. Black Friday, alltså inte vilken fredag som helst (argument). Jag köpte en kofta också. Gone bananas!

Nu jag ladda inför morgondagens 27 grader. Då vet ni vart ni hittar miiiiiig! :] Natti natti.

 

 


mobilblogg

Visa fler inlägg