På språng

 

Vi är på väg till havet för att njuta av sol, vind och vatten. Ska bli 28 grader och strålande sol idag, (behöver jag säga mer?!) så man får ju passa på. Kortkort-shortsen är på och mina bleka ben skriker efter D-vitaminer.

 

Ni får gärna uppdatera mig hemifrån, nyfiken på att höra vad som händer i BB och i den nya kursen jag snart missat hela första veckan på. Aj aj. Såklart vill jag veta hur alla mår med!! Saknar mina goa. Puss på er

Yesterday


Besök och visning av boende. Kolla in utsikten!

 Fikapaus

 Vackra kusten längs La Jolla

Besökte en liten grotta och kollade på sälarna som degade bredvid stranden.


Lovely

Det ska tydligen vara problem med att publicera inlägg, men jag gör ett försök. Solen skiner idag och vi ska strax ge oss ut och njuta av den. Dricker kaffe ur min söta, rosa kopp och har just ätit en god frukost.

Gårdagen var fantastisk.
Vi började med att besöka vårt nya preliminära boende för hösten -11, location: La Mirage, San Diego. Heeelt fantastiskt, får berätta mer senare. Dog lite. Lina, du kommer också dö. Efter det åkte vi till Mission Bay och strosade runt, åt "lunch" på Starbucks (bagels med cream cheese) och gav oss sedan vidare till La Jolla. Där blev det ännu mer stros, längs vattnet denna gången, och lite mer shopping.La Jolla

McKaylaFashion ValleyKär i färgkombinationen - rosa&orange

 Blev lite mer shopping idag. Killen håller måttet må jag säga, han kommer hem med lika många påsar som jag. Jag fick bla med mig ett par skor, finfina underkläder och en byxdress hem. Med lite annat smått och gott. För övrigt har vi lapat solsken, ätit lunch på den gigantiska uteserveringen och skrattat med (och åt!) varandra. Vi har precis lagat söndagsmiddag här och ligger just nu utslagna som klubbade sälar på sängen. Johan har redan hunnit somna. Det bjöds på ugnsbakad lax med couscous, fetaost, tomater och vitlöksås. Det skojar man inte bort! God natt från oss, god morgon för er.

RoadtripVi har haft en jättemysig dag på en outlet vid mexikanska gränsen. Efter en alldeles för god french toast-kaffe-frukost körde vi iväg. Solbrillorna på, hög musik, skönsång och fladdrande vind från neddragna rutor. Detta har jag längtat efter. & Massa påsar blev det!

 

Nu ligger vi nerbäddade i mysbyxor och laddar batterierna lite framför en film. Hoppas ni alla mår bra hemma :)

Barona Intercollegiate


Min duktiga pojkvän kom 4a på tävlingen individuellt och laget, SDSU, vann hela kalaset! Kände mig riktigt stolt faktiskt. För er golf-intresserade sköt han 69-76-69 (-2 totalt) vilket var riktigt imponerande med tanke på att vädret gjorde motstånd på slutet. Hur som helst var det en nöjd coach som tog emot pokalen igår.

Update from San Diego

Jag som trodde jag skött mig fint, men icke. Åkt på den fruktade jetlagen. Vaknade 4.20 och kunde bannimej inte somna om, så nu väntar jag på att klockan ska ringa så att jag kan få frulle. Sisådär tio minuter kvar. Gott. Lite bilder från gårdagen kommer här nedan! Det var en go dag, mestadels sol, men lite blåsigt till och från. Johans lag spelade bra och ligger just nu tvåa, vilket vi håller tummarna för att de tar igen idag. Vi käkade middag med alla grabbarna igårkväll på Barona buffén (holy god, mätt som aldrig förr) - de verkar taggade.

Nej, nu får det vara dags för uppstigning tycker jag. Later!


Frulle. Hotellet.


Promenerade med på golfbanan och tittade på tävlingen. Så vackert här uppe i bergen.


Ångest.

Live from California

God morgon, mina vänner!
Nu äntligen är jag framme, efter en alldeles för lång resa. Med min vanliga tur blev planet från London till LA försenat med två timmar, vilket resulterade i att jag missade mitt nästa plan. Kan inte påstå att jag tjöt av glädje. Väl framme i LA blev jag satt i en minibuss med fem indier och blev körd till San Diego i stället. Jag var glad att slippa vänta på ett plan nästa morgon, och en liten tur genom LA och längs kusten till slut-destinationen skadade inte, låt oss säga att det kunde varit värre. Träffade en urgullig tjej på planet som erbjöd sig att köra mig till Laguna Beach om det inte hade löst sig. Amerikaner är ett otroligt vänligt folk!

Tre timmar senare än planerat träffade jag sedan mitt hjärta på hotellet där vi spenderat natten. Eller ja, jag har sovit fyra timmar. Vill upp nu, för exalterad för att ligga och dra mig! Vi bor ju värsta flådiga casinot, haha. Johan är ute på golfbanan och har påbörjat sin tävling och jag ska gå och leta reda på föda. Vi hörs snart igen :) Puss på er
Visa fler inlägg