Varma nätter och myskvällar deluxeSnackar vi härlig kväll igår, eller? Snygga tjejer och mys deluxe. Alltid lika trevligt med er, gosigt och fint! Humörshöjare. Ligger på soffan och trycker chips som ett annat fetto just nu. Vaknade tidigt och tog en lång och härlig promenad med mina vildar i morgonsolen. Solen som levererade och sedan svek oss brutalt, och hindrade det poolhäng som jag och Julle planerat. Det blev Sex and the city i stället, något som aldrig sviker.

Om några timmar ska jag hämta hjärtat på flygplatsen, då han kommer ifrån en tävling i Finland. Längtar mega. Så nu ligger jag här och fördriver tiden.. Rullar tummar, pillar navel osv. Gött så.

LördagHär ser ni en tjej som ser fram emot kvällen. Goa tjejer kommer hem på besök för att skåla och äta lite gott (hörde jag tapas?). Vinet står på kylning och jag börjar göra mig startklar för att spurta hem om en timma. Då ska det ska bakas banana fudge cupcakes. Är lite inne i ett bak-mood för den som missat det, haha.

Alltså, jädrar vad varmt det är idag. Dör lite. & Längtar hem till det där vinet..

Bil-bloppis

Jag har ute en annons på min lilla "Maggan" på blocket, så tänkte göra lite reklam för er med. Hon måste tyvärr säljas, då jag skaffat en till. Världens goaste, käckaste lilla cabbe, som dessutom är otroligt billig i drift. Känn hur vinden leker vilt med ditt hår i sommarvärmen och musiken dånar på full fräs. Brillorna är på. & Givetvis sjaletten. Är det något för dig? Sesså, hem och killa farsgubben under hakan nu. Det är du värd ;) Haha.
 Till annons och mer information: Här

Märke: Renault, Modell: Megane -00
Biltyp: Cab, Färg: Silver
Intresserad? Ring: 0706-615574

Pie
Rastlös och sällskapssjuk satte jag mig på balkongen och bläddrade i Leila's underbara, fantastiska, finfina bakbok, i brist på annat att göra. Slängde ihop en paj (efter att jag plockat ingredienserna i trädgården) och nu slitter jag och planerar om jag ska ge mig på Chocolate chip cookies också. Eller min absoluta favorit: morotskaka. Yuummy. Fast då måste jag åka och handla morötter, det är ju en ganska viktig ingrediens som saknas..

Gullig som jag är sparade jag ett hörn till bara smuldegen. Det är nämligen så att grabbarna här i huset inte uppskattar "varma frukter" och dylikt (?). Såå ja, det fick bli ett tomt hörn.


Translate // Lonely and restless. Sad combination! I flipped through Leila's (here) fantastic book about baking. Then I made a pie. Looking good?

VilaHittade goaste koftan från Vila igår. Den har jag på mig idag. Ni vet ju att jag gillar stora typ virkade koftor.
 
Translate // Found a knitted Sweaters on Vila (here) yesterday. Love it!

Torsdag

Idag är det jobb och sedan, förhoppningsvis, lite solning som står på schemat. Varför jobbar man inte alltid halvdagar och slutar när solen står som högst? Fantastisk grej. Jag är piggare idag. Finns det något skönare än att vakna upp fräsch och utvilad när man dagen innan varit en zombie? Typ som dagen efter en bakfylla! När man vaknar upp och lägger märke till att man. mår. bra! Man känner sig frisk, lätt och lycklig. Ungefär så känner jag mig idag. Nu vet ni det. & Nu jävlar ska det säljas kläder..

Visa fler inlägg