Idag är jag 80-talet självNu börjar det bli dags för min lilla mamma att tävla igen: SM i Make-Up 2011
Årets tema är 80-tals disco, så idag gjorde vi en första testing. Jag fick ställa upp som testperson.
Vad tycker ni? Häftigt va!


Translate // Interesting day! My mom is going to compete in the Swedish championship in makeup 2011. This year's theme is 80's disco! So, this is us practicing.. First draft. Pretty cool, huh?

HöstSitter i soffan och myser med en filt, hör regnet smattra på rutan. Det är kyligt och ruskigt, men inne är det tryggt. Ljusen är tända och hundarna har krypit ihop till två små knyten på varsin sida om mig. När jag kliar Gibson på magen sträcker han upp alla fyra ben i luften, han ser nästan ut som ett keldjur som någon lagt på rygg. Ser ganska lustigt ut faktiskt, haha. Det är nu jag inser hur mycket jag kommer sakna när jag reser. Nära, kära, vänner, familj.. Bregott med havssalt, mina kuddar, danskt rågbröd, världens godaste snabbkaffe.. Ja, vi får väl se.

29 aug
Du & Jag, min prins. En kall, en varm. En lång, en kort. En slarver, en ordentlig. En orolig, en trygg. Sedan första gången jag fångades av dina isblå ögon har jag varit fast. I två år har vi trotsat långa distanser, tidsskillnader och längtan, men trots det kan jag säga att det har varit värt varenda minut vi spenderat tillsammans. Vi kan skratta åt ingenting, vi kan prata om allt, vara fåniga och allvarliga, sjunga högt i bilen så att taket nästan lyfter och äta frukost till middag.. När jag hittade dig hittade jag vad som tidigare fattats mig, den del som kompletterar mig. Så lika, men också så olika. Och jag älskar det.

Idag fyller Johan 25 år.
Jag är ledsen att jag inte kan vara hos dig och fira din stora dag. Men om några dagar är jag i din famn igen. För att stanna.

Translate // It is Johan's 25th birthday today! I can't be there and celebrate today, but I send all my love. I'll be with you in a few days!

Beslutsångest

 

Finns så många fina passfodral. Jag kan inte bestämma mig. Med tio dagar kvar till take off känns det angeläget att fatta ett beslut. Dessa två kommer från Hoofstore.se

Visa fler inlägg