Syster Salesjö? Det låter va!

Jag är hemmaaaa! Det har varit några intressanta och givande dagar nu under praktiken - jag har haft en hel del kul också för den delen. Gissa vem som fick dra stygn idag till exempel? PICK MEE! Och tagit blodtryck och hämtat patienter och agerat assistent osv.. Massa skoj! Så kan man inte heller komma ifrån att jag blivit ompysslad och bortskämd av farmor, hennes goda mat och bakverk. Soliga dagar som påminner om vår har det varit och jag & Joanna har promenerat genom staden. Och pluggat lite grand. Varför följa toffel-trenden när man kan bryta den? Haha..

Praktik på gång

Filat ner mina naglar och skrubbat bort all färg, nu är jag snart redo för min första praktik! Om en timma styr vi kosan mot Lysekil, Jag & Joanna, där vi i morgon skall infinna oss 10.00 på Lysekils läkarhus. Det känns spännande får jag erkänna; att se vården från andra sidan och inte bara ur patientperspektiv. På torsdag kväll kommer jag hem igen, då lovar jag att berätta lite om hur detta har gått! Kanske blir det uppdatering tidigare, men det är bara bonus i så fall, jag vet inte vad jag ska räkna med för internet-möjligheter de kommande dagarna. Wish me luck!

Details: Saturday night


I lördags var jag klädd i svart från top till tå & bar en nude-färgad kavaj på detta. Bör tilläggas att jag bytte till svarta boots sen, för då jädrar passade himmelen på att öppna sig precis när jag skulle till att gå till tåget! Såklart.

Put a lid on all that noise
Jag fastnade lite i städningen nyss (bara för att jag har 1000 andra tråkiga saker jag borde göra i stället). Känner att jag hade kunnat städa hela dagen - med rätt musik så! Då kan man passa på att svänga på stjärten lite i samma veva. Här varieras genrerna må jag säga! Ena stunden är det Justin Bieber, andra Oskar Linnros och nu lyssnar jag igenom min så kallade "uptempo-lista". Jag gillar det.
Visa fler inlägg