I'm losing my control, the city spins around

Snälla, förklara för mig vad jag ska göra, för jag klarar inte av detta så mycket längre. Inte själv. Det är för mycket att handskas med. Jag kan inte stänga av, jag kan inte rymma, jag kan inte hålla allt samman när alla viljor drar åt olika håll. Vi ska ju hålla ihop! Allihopp. Tillsammans.

Något, en känsla, fick mig att transporteras tillbaka till barndommen. De känslorna som legat begravda så länge släpptes ut när locket lyftes. Rädslan för att somna. Rädslan för att vakna. Skulle någon vara borta? Har jag gjort något fel? Förvirring och maktlöshet. Skillnaden från då är att jag har förmågan att tala i stället för att hålla för öronen och skrika. Men vad hjälper det när världen är upp och ner.. Och vad hjälper positiv energi när allt runt omkring är negativt? Kanske lite, om jag får försöka. Jag har en känsla av att det snart kommer vända, frågan är bara: när?

Kalajs


Firande av lillebrorsan som fyllde 18 i torsdags! Stora killen!

Har lovat att så snart som möjligt lägga in alla bilder från denna galna fest på datan, då jag fick lekt vimmelfotograf. Kan hända att det kommer hamna några här med!

SvartMina nya svarta byxor sitter som en smäck. Lagomhöga i midjan, smala ben hela vägen ner. I like!
Idag var jag helsvart - från topp till tå. Svarta skor och väska till det.

Polo


Bild: Victoria

Ni som känner mig vet att Polotröjor och Boleros är mina "hat-plagg". Jag kan inte riktigt förklara det, det bara är så. Jag gillar det inte. Konstigt nog kan jag inte låta bli att tycka att det är rätt snyggt när jag ser det allt oftare
(shocker! I know)
, det är liksom det man ska ha nu.. Kanske vänjer jag mig, som med allt annat. Hm.
Får se om jag nöjer med att titta på andra.

Tatueringar

Daniella undrade om jag hade några tatueringar. Tyvärr är svaret nej - än så länge. Jag vill! Jag vill ha fler än en; jag har fortfarande lite beslutsångest bara. En har jag bestämmt. En text. Såhär ska den se ut. & Här ska den sitta:

  
De två sista bilderna fullkomligt älskar jag. Kanske blir det något i stil med det efter den första.
Vad tycker ni?

Visa fler inlägg