1a advent

Det har varit en otroligt mysig helg! Julpyntande, adventsmys, glögg och pepparkakor. & Snö. Massvis med snö. Snart ska jag ge mig iväg till tjejerna och adventsmysa lite till. Härlig söndag. Lite stressad över tågtrafiken inför morgondagen dock. Känner inte riktigt för att stå på en kall perrong tidigt på morgonen och se försening efter försening dyka upp på tavlan. Tänk att vintern alltid kommer med lika stor chock, är det inte konstigt?
   


Lilla julbrickan fick komma fram!

Våren hos H&M


Något som liknar Marchesas skapelse, som Blake Lively har på sig, ser vi hos H&M våren -11.
Otroligt snygg. Hoppas den kommer i vitt också!

D-vitamininsamling väntar

Snön ligger mjuk över marken och solen (!!) står på, för första gången på allt för länge. Synd att jag av misstag sov bort hela morgonen, det gör mig lite stressad. Efter frukost tror jag att jag ska pälsa på mig och ta mig en frisk promenad. Samla på mig lite D-vitamin och energi. I need! När såg jag solen sist egentligen? Min hud talar om att det var otroligt längesen, enoormt längesen - känner mig för det mesta blå/vit och genomskinlig. Pigg färg.

Kvällsmacka och te..

med de goa systrarna Gillholm förra veckan. Vi satt i köket och tjattrade ett tag med tekoppar i händerna. Sofie - jag älskaaar din lägenhet! Så sjukt mysig! Bilder i brist på beskrivande ord:
 


Visa fler inlägg