Natalia Vodianova

Dåligt uppdaterat på Inspo-fronten. Ändring.

The Face November 2003

Photographed by Vincent Peters
Styling by Karina Givargisoff
Model Natalia Vodianova
Sista bilden är nog ful. Eller inte.

Nu börjas det - bildbomberna! This is Halong Bay, Vietnam. A natural wonder.

Halong Bay. Klicka för att komma till tidigare inlägg.

Här bodde vi på en båt en natt, reste genom bukterna, kring de ca 2000 små öarna som reser sig ur vattnet som toppiga berg. Vi fick höra sagan om hur allt kom till, när Charles (vår tourledare) satt och berättade för oss. Sagan om en drake som kommit ner från skyarna för att skydda det vietnamesiska folket från chineserna och kastade pärlor i vattnet, då det exploderade upp öar som deras båtar krockade in i. Draken och hennes ungar tyckte att det blev riktigt vacker och trivdes så bra, att de bestämde sig för att stanna här. Jag förstår varför.

Flera av öarna är ihåliga, med enorma grottor. Huang Dau Go (Gömma timmergrottan) är den största i Halong-området. Bilderna är på droppstensformationer i denna grotta. Stalaktiter är de hängande, istappsliknande formationerna. Där dropparna träffar golvet bildas ofta Stalagmiter, som bildas uppåt från underlaget. De liknar upp- och nedvända istappar. Helcoolt.


Som jag längtat efter..

En av stolparna på min lista. Komma upp till vårens solsken som sipprar in genom fönsterna, äta frukost bestående av gröt framför tvn, mitt favoritte, en modeblaska.. Sitter för övrigt och kollar igenom alla tusentals kort från resan. Ska försöka välja ut mina favoriter, vilket är ett omöjligt uppdrag! Men ni ska få se. Håll ut.

Home. Sweet home.

Hemma, lite drygt ett dygn på flyg senare. Men möts man av den där efterlängtade flygande jacoben, hemmagjord rabarberpaj och massa underbara människor känns det mer än värt det. Kan inte förneka att jag kommer sakna allt kollosalt dock. Skulle göra om det i morgon om jag fick. Could somebody get me a banana jaffle??


Cucup cinta. Love is enough.

Skrivit en lista under resans gång med saker jag saknat extra mycket nu när jag är långt borta. Det får en liksom att inse hur mycket det verkligen betyder när man kommer hem igen. För det mesta är det rätt fjantiga saker som mörkt bröd, mina egna kuddar, ljudet av fotsteg från övervarningen, doften av sköljmedel, naturgodis.. Men också mindre fjantiga saker som personer och saker man inte längre gör tillsammans. & Det har jag låtit vissa av dem veta nu. Kanske gör det någon glad. Det gör iaf mig glad att inse vad som betyder mycket och mindre.

Mamma, om jag får önskaaa.. Så vill jag ha flygande jacob att äta när jag kommer hem :) Vi har längtat lite efter det. Jag vet, av allt man kan längta efter. Men. Så är det att vara i Asien. Kommer sakna rätt mycket saker härifrån med. Gud ja, önskar jag kunde stanna bara lite längre.

Denna onsdag

Avnjutit ännu en massage för ca 20kr, efter en dag på stranden. Gott för backpacker-ryggen..
Inte för att jag klagar. Inte det minsta!

Hade en trevlig kv
äll igår, då vi av en ren slump sprang in i Martin och Sebastian - de holländska bröderna vi hängde en del med på Gili - här i Kuta. Blev en spontanutgång till Beer-garden, osminkade och degklädda. Det är det som är charmen med semester. No one cares! Denna gången sket vi i ris-vinet dock. (Thank god!)

Nu
är det dags för lite i-slutet-av-semestern-shopping, så är det någon som önskar sig något alldeles speciellt är det en bra tid att säga till nu :) Miss you. Puss
Visa fler inlägg