Påsk på g.

Tar mitt pick och pack och förflyttar mig till Sälen i morgon! Stannar över påsk. Laddad för raggisar, snowboardåkning, rosiga kinder, varm choklad - kan hända att det blir en å annan med minttu? - påskmys och allt vad veckan har att erbjuda. Sweet potato! Till och med varit och fixat min dongel (helt crazy vad jag älskar det ordet, haha) till mitt trådlösa bredband idag, så datorn hakar på. Update kan tänkas förekomma.

Måndag, 29 mars 16:49

Fick en tidigare tid hos osteopaten i morse, thank god. Fick tillrätta knäckt min rygg som krånglat ett tag, med nackspärr och allt vad det är. Visade sig att att kotorna fastnat på ett par ställen igen, för att jag belastat ryggen fel när jag stått och jobbat, men nu är det åtgärdat och jag känner mig rörligare än på länge :) haha.

Fixat visum till Vietnamn, Check!
Promenerat i plusgraderna, Check!
Lyssnat på Tobbes nya goa låtar, Check!
Sökta utbildningar inför hösten, Påbörjat!
Städning av rummet, Påbörjat!

Det sistnämnda skall jag återgå till nu. Later


Weheartit

Some questions and answers

Anonym om Margaux Lonngerg:
va hände med löövestoryn?! :D :D
Svar: Haha, vill ni veta vad som hände sen? Jag trodde det var uppenbart ;)

Du vet vem om Margaux Lonngerg:
Ciggen!
Svar: Ja hjärtat, förutom DEN då :) !

en som undrar om California highlights.:
hur många dagar tar det tills man får hjärtat helt igen ? VEt du det? fick göra slutmed världens bästa/sämsta pojkvän igår. vart tar man vägen nu?
 
Svar: Om jag ändå kunde svara på den frågan och låta säker på min sak. Jag önskar. Jag tror att man måste komma på ett sätt att få sig själv att inse vad som är viktigast i livet och framförallt att det är för kort för att slösa bort. Ingen kan tala om för dig vad du ska göra, eller hur du ska göra för att må bra. Alla har sina egna erfarenheter, men inget säger att det kommer hjälpa någon annan eftersom vi alla är olika. Jag tror att man behöver all sin glädje, sin lust och sin nyfikenhet för att kunna leva sitt liv till fullo. Är det lätt är det rätt, är det rätt är det lätt. Hoppas jag kan vara till någon som helst hjälp för dig!

Jessica om Joseph Tran:
gud så vackra bilder!
Svar: Fina, eller hur!! Sjukt!

TKlingede om California highlights.:
Riktigt fina bilder!! Synd bara att skjortan blaste, sa tjock e ju inte ens jag liksom....haha..Kul att du halsade pa!
Svar: Tobi du är underbar, hahah. Tusen tack själv.

Rykande heta nyheter!

Flickor, pojkar, nära & kära. Skulle vilja berätta en nyhet. Jag har en ny arbetsplats! Inom kort kommer det öppnas en ny klädaffär i Lerums centrum, som kommer att heta Glory Design. Välkomna in och besök den nya hemsidan för mer information; Klicka här. Kram på er!

26 days to go.

Fikade med tjejerna i vårsolen denna torsdag. Underbar värme idag, äntligen har moder jord insett att det är dags att sätta fart på grejerna. Fast, å andra sidan, idag är det bara 26 dagar kvar tills jag & Julia sätter oss på ett plan till Asien. Vietnam och Bali väntar på att utforskas av oss. 75 liters ryggsäck och brillorna på. Ska jag säga att jag längtar?


Visa fler inlägg