Vintage.


Såhär vill jag också se ut idag, Sofi.

Synd bara att det regnar floder utanför mitt fönster här i Lerum. Eller haglar det? Det låter nästan så. Hrmpf..

Slutet på Juni

Goa goa dagar. Efter jobbet igår kväll blev det en liten mysig date på Liseberg. Middag. Hålla handen. Njuta av värmen. Njuta av den svenska sommaren över lag - tills det började regna.. Typsikt nog. Men det gjorde inget. Över helgen skall jag och min kärlek åka till Danmark. Spontan-weekend, I like. Hoppas solen och värmen håller i sig över gränsen.

& Gissa vad som händer ikväll, som toppen på moset? Kanske inte så svårgissat med tanke på att Eclipse har premiär ikväll. Wee! Tönt som jag är har jag sett fram emot det ett tag :) Otroligt nyfiken! Haha. Någon mer som ska se den ikväll? Ha en skön dag, babycakes.

Hemma

..Efter världens bästa helg på Marstrand. Måndag morgon, ögonen känns små och jag gör mig nu redo för jobb. PUSS


Amanda och jag jobbar på brännan, midsommardagen.

Långa nätter

Fågelbo i håret, lite ruffsig och nyvaken. Men jag myser framför nyhetsmorgon med mitt kaffe och ska snart till jobbet, så det gör mig inget. Igår kväll kom som sagt solen fram, oväntat och överraskande, så jag och mitt hjärta tog oss en sväng till havet för att njuta av kvällen. Fika och jordgubbar. Tjuvstart på midsommarfirandet.

I morgon blir det till Marstrand över helgen med husbilen och ett gott gäng. Får väl bli lite av en tradition efter förra årets kanonhelg. Midsommarkransen på! Det ska firas!

Just nu:

..Lagar jag mat! Såhär på min lediga dag. Ungsbakad lax och rotfrukter med kokt färskpotatis. Yum. Hunnit med en hel del idag faktiskt.. Innan klockan tio hade jag redan hunnit sitta i bilkö, äta två frukostar och varit på ansiktsbehandling. Sedan hade jag tid över att ta en springtur i det molniga (förjäkla typiskt att solen skulle gömma sig JUST idag?!) vädret, shoppa lite granna och ta en lunch med tjejerna. Myspys.

Och vipps, nu ser jag hur min balkong lystes upp. Kunde inte komma mer lägligt. Visste väl att solen egentligen ville skina bara liiite idag med.

Visa fler inlägg