Sommarregn

Det har varit lite för mycket att tänka på det senaste. Både jobbiga saker och svåra beslut, men också allmänt strunt. Man stänger in sig lite i sig själv när det handlar om saker man inte riktigt känner för att prata med folk om.
Jag känner folk. Folk älskar att gotta sig i skit och gräver djupt ner med naglarna för att rota fram saftiga detaljer och godsaker. De drar egna slutsatser och behandlar sina åsikter utan eftertanke. Just nu känner jag att det är bäst att hålla tyst. Just nu får det hellre tisslas runt om, än att det pratas mer än nödvändigt. Därav lämnar jag det här, osagt.

På tal om annat.. Hur mycket kan det regna egentligen? Det har öst konstant sen igårkväll för bövelen! Haha.. Ska jag vara ärlig tycker jag det är jättemysigt med sommarregn. Man har liksom en ursäkt för att ligga inne och mysa och göra ingenting! Eller så tar man på sig en gosig kofta och ett par stövlar och går på bio. Det ska vi göra ikväll. & Jag vill hålla dig i handen.

Grillchill

Tjörn, vilken ö. Det är så galet fint alltså! Bästkusten är en klass för sig, helt klart. Vi hade det verkligen trevligt igår som ni hör, låg på klipporna hela dagen med fika och musik, fick några strålar på nosen, drack rosé i hamocken och grillade gott på kvällen.

Ikväll blir det grill igen, denna gången hos Tobbe. Det är väder för det! & Varför inte passa på nu under sommaren? Finns det något godare än nygrillat?

Längtar redan, magen kurrar! :)

Det nalkas västkust

Det har bjudits på en go helg och nu njuts det av tre lediga dagar, som spenderas väl. I morgon åker vi till Tjörn över dagen - vid fint väder, vilket det lutar åt - tillsammans med några kompisar till Johan. Känner för att bada i havet och känna doften av saltvatten i friska vindar. Hoppas solen skiner på er & att alla njuter av semester och andra trevligheter!

Vill även välkomna min familj hem till Sverige igen. Jag har saknat er!
I morgon kväll kommer vi och våldgästar er lite :)
Visa fler inlägg