From scratch

Lättnad. Första skoldagen är avklarad och har gått bra! Vi har egentligen bara blivit informerade om allt mellan himmel och jord, men ändå - någon dag måste vara den första. Det känns roligt att få börja om på nytt, börja från scratch, lära känna nya människor och utvecklas som person. Det är klart att det alltid är lite krystat i början när man står där ensam, man känner inte någon och allt är främmande. Helst hade man velat hålla någon i handen eller ha en rygg att gömma sig bakom (någon som känner igen sig?). Men idag möttes man av många varma leénden och jag träffade även en jättetrevlig tjej som jag hängde med resten av dagen, det kändes rätt skönt faktiskt. Vi var ju lika vilsna båda två! Eller tja, alla var lika vilsna gissar jag. Brukar vara så.

Även om allt känns bättre nu när man släppt den första nervositeten, så märker jag ändå en klump i magen som växer sig starkare i takt med mörkret. Jag sitter och dividerar, funderar över vad det beror på. Jag tror jag börjar förstå det nu - att du inte kommer hem på ett tag. Jag minns sist du åkte tillbaka; jag vaknade av ett ryck någon natt efter och klappade efter dig i den tomma sängen. När jag gick upp och ropade ditt namn i hallen vaknade jag till av min egen röst och kom på mig själv med att gå i sömnen och leta efter dig. Kommer du ihåg att jag berättade det? Nästan samma sak hände i natt. Jag vaknade av att tvn stod på, såg bara kuddar framför mig och fick för mig att du skulle ligga i gästrummet i stället. Konstigt, men jag vill minnas att jag drömde något om det innan. Jag reste mig ur sängen, öppnade dörren till rummet längt bort i hallen och vaknade på samma sätt som sist - med ett ryck kom jag på mig själv.
Verkligheten börjar komma ikapp mig. Kan inte 110 dagar gå över på ett kick?

Tiiiidigt

Uppe med tuppen.. Tidigare än tuppen faktiskt, för jag är redo att åka nu. Dags att jag vänjer mig vid tidiga månar, för det lär bli ett par stycken framöver. Det är ju en bit att pendla. Trollhättan here I come! Idag är det första skoldagen, jag kan inte förneka att jag är lite nervös. Det hör till. Wish me luck.

EFTER


Bättring va? Va va va? :)

Idag har jag grejat en del med. Jag har fortsatt resningen, fixat lite till, ordnat nya förvaringsplatser osv. Det är så man får spendera det sista man har av ledig tid. Söndagar är ju perfekta för sånt - om man är pigg vill säga.

Sjukt att allt smink numera ryms i en liten necessär i min väska, samt den svarta boxen (otroligt välorganiserad ska ni veta) på golvet.. Och i den lilla svarta finner man favoritläppglansen. Sen står det en påse bakom kudarna, fast den ska jag göra mig av med snart. Hur som helst känns det bättre nu! Haha..

FÖREJag, som många andra tjejer, gillar smink. Ja, det gör jag.
Kanske har jag en fördel av att min mamma, hudterapeut och make-up artist, har fört genen vidare.
Hur som hest började jag städa här om dagen.. & Tro mig, även om det är kul med en hel ställning med smink på rummet, så är den inte det mest lättstädade föremål på jorden. Det är något fruktansvärt tråkigt om inte annat. Och nu var det ett väldans tag sen! Jag har även en förmåga att balla ur totalt när jag väl satt igång med något - vad det än gäller; rensning, städning, sortering osv osv - jag kan bara inte sluta mitt i! Det här slutade med att ställningen åkte ut iaf, jag började spika upp tavlor, tvätta väggarna (???), putsa speglarna och sortera varje liten vrå av sovrummet. Hua hua. Slängde typ en ICA-kasse med grejer med. Hur mycker kan en person behöva? Men ni ska få se vad bra det blev sen. Känner mig lite nöjd att jag började, nu i efterhand.


Ställningen ligger by the way utanför mitt hus, varsegod om det är någon som vill ta över. Haha..

Visa fler inlägg