Halloween Maskerad!

Minns ni att jag nämnde vår maskerad? Nu är det spikat och klart med tider osv. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma, då det kommer bli ännu en storslagen fest att minnas.

Vi laddar upp med goa drinkar till riktigt bra priser, housemusiken kommer att gå på högvarv och som pricken över i är det maskeradutstyrsel. Kan inte bli annat än succé tillsammans med gott sällskap.

För att göra detta så smidigt som möjligt finns biljetter att köpa hos Mikaela, Madeleine eller på Hot Chili. Biljettpris: 100:-

Plats: Hot Chili, Lerum
När: 31/10 22.00
Dresscode: Valfri utklädnad


Här är lite bilder från vår förra maskerad. Sjukt kul minnen! Jag var Tingeling ;)

Bilprovning

Vuxenpoäng till mig! Idag har jag varit på bilbesiktning med min lilla Maggan. Heelt själv. Var uppe tidigt i morse för att hinna till verkstaden innan, efter att vi igårkväll upptäckt att hon var enögd - så det fick åtgärdas snabbt och lätt. Att jag sedan blev underkänd för att jag inte hade någon varningstriangel är en annan historia. Men men, det var väl helt enkelt inte min dag.

Nu ska jag slänga i mig lite thairester från igår och kila ner till jobbet några timmar. Puss och kram

Efter en Sälenhelg

Trött, lite sliten och hemma igen - efter sjukt go helg. Så mysigt att komma iväg till stugan mitt i lugnet. Vi har verkligen haft en kanonhelg! Kameran går på högvarv och håller på att mata in bilder i datan, så snart skall ni få se vad vi har pysslat med. Nu sitter jag här och matar mig själv med kebabsallad (precis som att jag gjort annat än att äta denna helgen? haha) vilket var lite gott efter att ha suttit i bilen sen 11 i morse.

Ser ni min nya header förresten? Det är goa, goa Rickard som fixat den! Han är helt suverän - tack igen, killen.

Visa fler inlägg