Pilla in en prilla och förstå att ni är kungar ikväll

Satan i gatan vilken kyla! Kom nyss hem på fyrhjulingen genom minusgraderna från en mysig idolkväll med ost, kex och trevligt sällskap. Ska lägga mitt trötta arsle att tina under täcken och bredvid varma element - & ladda inför morgondagen. Jag lovar, jag har aldrig skrattat så mycket som när jag fick ett mms på Amanda iförd hennes utstyrsel. GODE GUD va roligt det skall bli.

Själv ska jag ladda upp med brylcreme och rockabillyluggen. Mer säger jag inte, men hett blir det.


Vi ses i morgon. Happy hour 21-22 Öl/vin/cider 29:-

Äntligen

Wohoo, idag har jag fått tillbaka min dator! & inte fan blev det vilken dator som helst, det blev världens finaste dator. Just nu känns det nästan lite värt att katten gick nära mjölken vid fel tidpunk. Svart pianolack och glänsande tagener - det känns fint under mina fingrar.

Men ingen litar på mig och mina fumliga fingrar längre (har bara mig själv och Mr Pickles att skylla)Jag får inte så mycket som tugga tuggummi inom en radie på en meter nära den nya datorn. Kanske rätt åt mig. Men nu står mitt te i köket, och jag får springa emellan sipparna. Lika bra att vara på den säkra sidan. Lite extra motion har ju ingen dött av.

Fråga!

bella om Att göra inget är underbart.:
jag gillar din blogg skarpt. Den är en riktigt må-bra-blogg! alltid sån härlig känsla när jag läser den (: Tänkte bara fråga vart du har köpt dom bokstäverna du hari poolhuset. Kram

Svar: Tack!! Gullig du är :) Bokstäverna kommer från DIMONDA!

Dags för Mammi att öva

Den 7 november reser vi till Sthlm för att tävla sm. Eller tja, mamma ska tävla. Jag ska ta kort :) Här om dagen fick lilla Julia ställa upp som övningsmodell! Så jädra söt som 60-tals tjej misann!
  Så är ni i krokarna den 7e befinner vi oss på Stockholmsmässan i Älvsjö klockan 14.00. Då ska det hejas!

And they call it puppy love..

Vaknar upp till ljudet av två hundar som fastnat i hallen.. I varandra! För er som inte är insatta skall jag tala klarspråk: Det kommer förmodligen finnas gosiga valpar på ekhagsvägen någon gång mellan jul och nyår. Min familj skall ju till stugan i Sälen då som alltid, så det blir jag som får ta hand om de små. Tråkigt extraknäck!

Strax är det dags för mig att slänga på mig ett par brallor, en mössa och pallra mig ner till Lerum för att möta upp maskeradkommitten på frukostmöte.

Grattis till min stora lillebror som fyller år idag! Skynda dig hem, så jag kan få smaka på tårtan!! & Få fira dig såklart. Har raddat upp paketen på hög för din skull ;)

Being weird

God morgon! Utvilad och redo för en ny dag. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde i natt, men jag vaknade med ett leende på läpparna, så det måste varit bra. Har mina aningar.

Har lite sovmorgon idag, så när jag ätit upp min gröt tänkte jag ta mig en promenad i höstrusket. Stora jackan PÅ! Annars har jag inte allt för mycket nyheter att bjuda på. En rätt soft vecka väntar, vilket jag ser fram emot. Hoppas hoppas att jag får tillbaka min dator i dagarna, det hade ju varit kanon! 

Nuu spillde jag kaffe över hela byxorna. Dags att kila. Ha en go dag, vänner!
 

Visa fler inlägg