You would have been the air, the sun.

"He is like a drug to you, Bella." His voice was still gentle, not at all critical. "I see that you can't live without him now. It's too late. But I would have been healthier for you. Not a drug; I would have been the air, the sun."
The corner of my mouth turned up in a wistful half smile. "I used to think of you that way, you know. Like the sun. My personal sun. You balanced out the clouds nicely for me."  He sighed. "The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse." -Eclipse

Har jag spillt igen?

Vissa människor tror att man kan bete sig precis hur som helst, eller säga precis vad det har på hjärtat.
Vi skrattade lite lätt åt det på jobbet idag, om att en tant hade frågat min kollega om hon var med barn. Vilket hon inte är, så det var uppenbarligen ingen rolig komplimang att få när man för första gången har på sig sin nya klänning.
"Nejdu, kärrning, tänkte jag - & denna klänningen skall jag då fan aldrig ha på mig igen." berättade hon med glimten i ögat. Skönt att man kan skratta åt det i efterhand, men hur kan man med att fråga i första taget?

Efter vi skojat lite om personer som kan slänga ur sig vad som helst springer jag bort till provrummet för att hjälpa en kund, och får ett tillgjort fniss till min förvåning, när hon öppnar drapperiet. Hon stirrade ner på mina byxor och fortsatte skratta lite tyst. Jag stod tom i blicken och stirrade - i väntan på att hon skulle förklara sig. Har jag sprillt igen? Har jag trampat i toapapper, som sitter kvar på skon? Nej. Inte det. Inget verkar konstigt... Vad är så roligt med mig?
"Jag blir så full i skratt när jag ser dina byxor." Sa hon, och skrockade lite igen. "Det ser ut som du just har målat om huset. Jag förstår mig inte på det. Att man kan gå klädd så.."

Det fick jag för det. Haha. Jag antar att vi alla är olika! Här är jeansen jag hade på mig, om någon är nyfiken. Dem har slitits lite mer nu, men iaf .. http://frayme.blogg.se/2009/march/sista-februari.html

Good/Bad

Bra vårkänslor:
Kramar
Tulpaner
Mojito-drinkar
Komplimanger
Chokladfyllda påskägg
Fågelkvitter
Jeansjackor
Snödroppar i rabatten

Dåligt:
Med våren? Inget.. Kanske sen slask som vägrar försvinna, men
jag har inte märkt några problem med det än? Tummen upp för våren.

Go for it!

Nu måste jag bara passa på att skriva om igår. Det var verkligen en rolig kväll, längesen så många av stora, tjocka gänget var ute samtidigt! Kul att träffa alla, verkligen, och alla var på topp.
Vi hade förfestat lite hos mig först, jag, Emelie & Maria. Slutade med att jag och Emelie bokade och betalade biljetter till The Frays konsert i London i maj. Haha, typiskt oss att göra en sån spontangrej. Vi har ioförsig pratat och längtat länge efter att få se dem live, så vi gjorde det. Bara sådär. Älskar oss när vi gör sånt! Hoppas bara att det går att lösa med jobb och skola osv, osv. Men det beslutades som senare problem... Ser i alla fall ifram emot det så sjukt mycket. Bra gjort av oss.

Vi mötte upp alla på Bryggeriet, där partyt var i full gång. Senare inpå natten begav vi oss till Park Lane, där vi inte kom ifrån förrän sex i morse. Kan det stämma om jag säger att vi var hemma strax efter sju?
Men det är bara tecken på en trevlig kväll. Något man får sota för idag när man är mör i hela kroppen, inklusive huvudet. Det var det värt.Let's dance final

Jag säger bara: Laila Bagge.
Varför vann hon inte? Det är underligt, rent ut sagt. Såg ni finalnumret?! Makalöst.
Missade ni det, så skulle jag absolut uppmuntra er till att kolla på reprisen på 4an idag. Annars kan ni slänga ett öga här nedanför. Helt underbart! Hon ser ut som en liten ängel i sin vita klänning.


You GO, Laila.

Fri-day

Några pigga satar jag känner var uppe redan vid åtta i morse, för att äta god frukost och ha en riktig seg-morgon. Det blev typ film - slutade i timmar på övervårningen i pyjamas - men mysigt var det. Även om vi gärna hade önskat att sova lite längre. Fast, har man vänt dygnet.. Så har man.
Runt lunch åkte jag & Johanna in till stan för att ha en shoppingdag! Det fanns mycket roligt runt om. Längesen det fanns tid till en riktig heldag att spendera på allt&inget. Roligt. Emelie dök upp efter några timmar även. Smakråd kan man aldrig få nog av, haha. Tjejerna begav sig just hemmåt efter en, även, mysig kväll. Som alltid! Ni är bäst.

Nu har jag krypit ner i pyjamasbyxorna igen och skall snart sluta ögonen. I morgon gäller det att vara pigg och på gång igen, inför jobbet. & ladda utgång inför kvällen. Ser vi fram emot!


Rock it.


Fler som kan rocka!
 Taylor Lautner gillar vi skarpt.

Slarvig? Jag? Neej, inte Micka inte.

Somliga kan uppfatta mig som rätt slarvig numera. I alla fall med tanke på att jag senaste månaderna tappat två mobiler, fått parkeringsböter igen, är lite vimsig och spiller i ETT. Jag måste försvara mig själv och säga att det är slumpen och ren otur. Eller kasnke en period. Vad vet jag, men jag bruuukar inte vara så slarvig. Tror jag. Fast spilla händer rätt ofta iosf. Hur som helst.. Nu har jag ett tillfälligt nummer som de flesta fått (om inte - säg till) men har snart tillbaka mitt gamla nummer. Förhoppningsvis går jag att nå på det igen efter helgen.
Bara en uppdatering. Trevlig kväll! M.


W715,
nya tillskottet till min bakficka

Dagens skämt

Det är ju så att man måste skratta. Efter en mysig lunch och fika med Emelie och Johanna, massa prat, kaffe och goa skratt, en liten rolig glasögon-provstund, promenad genom centrum och en liten träff med nyblivna 20åringen Tygge - kom jag tillbaka till en parkeringsbot. Det händer ju bara mig.. 28 minuter försenad, i Lerum. Jag kan inte säga annat än att jag hade kunnat göra något roligt för pengar jag under senaste året lagt ut på böter. Tiden går fort när man har roligt.
Mammas kommentar gjorde ändå dagen: "Nejmen Mikaela, inte nu igen. Säg bara inget till Pappa."

Visa fler inlägg