Sista

Power-laddat för ny dag, nu är jag på banan igen. Dags för jobb! Kort dag .. Efter den är det helg .. YES! See ya :)


bild: handmeover.blogspot.com

Good/Bad

Bra:
Pussar
Bär
Jeansskjortor
Peacemärken
Icke-stressiga månar
Fantasi
Kings of leon
Tacopaj
Ruffsigt hår
Stjärnklara nättter
DUST IT-hårpuder

Dåligt:
Bestick i kylen
Dyra sista-minuten-resor
Stubb!
När sommarfärgen försvinner
Bakfylla

Sprudlande fantasi.

Ligger på min soffa i full mys-utstyrsel med en kopp te & kollar på Design: Simon & Tomas. Hilarious! Dessa två alltså, galna. Var får de allt ifrån? Rätt mycket snyggt, något galet, massa rätt, lite eget & sprudlande idéer! Sprudlande glädje överhuvudtaget.

Får en känsla av att jag vill göra om lite hemma. Hm.. Alltid spännande.
Just det, det var någon som var nyfiken på hur det såg ut där jag bor & lever också. Jag ska hitta på något roligt snart - ta lite kort och sånt. Har ju faktiskt inte visat kort på varken min wall-of-love eller min nya skohylla, som jag lovade. Shame on me! Det måste jag se till att ordna snarast. Fler önskemål när jag ändå är på gång?

Snart blire hopp i sängen. Later Freus.

Dagens ord: Poppig

Latte, islatte och några vanliga jävla kaffe senare - äntligen hemma igen!

Vissa dagar är bättre än andra.. Igår var en bra dag. Slutade tidigt, solsken, grill med tjejerna, mysig kvälls-tebjudning hos Madde, följt av mysigt nattbesök hemma. Idag var inte en fullt lika bra dag, men inte dålig heller egentligen. Rätt neutralt på något vis.. Ja, lite team switzerland över det hela.

Beställde precis en ny almanacka från personligalmanacka.se, vilket var på tiden. Min nuvarande tar slut om några dagar, så jag hoppas att de rappar på med den nya minsann! Seeeen ska ni få se, för POPPIG blev den.
Visa fler inlägg