Thank god it's friday

Myskväll med tjejerna, tacos och skratt. Sjukt gott, var det också!
Som alltid. KAN tacos gå fel? Tveksamt.
I morgon är jag ledig igen, första dagen på en evighet känns det som. Det blir iaf en efterlängtad shoppingtur och vaccination - var planen. Allt för att förbereda inför torsdag. Skall passa på att sova ut också, sova tills jag vaknar av mig själv. Hur lång tid det än kan ta!

Idag har jag införskaffat nya skor och slitna jeans. Kände att våren fick flytta in i min garderob med dagens goa väder. Äntligen sol. Den lilla stunden jag fick tillbringa ute, kändes det som att jag samlade på mig ett års energi. Underbart.


Gladiatorsandaler från Chilli

Från Paraply till Paraplydrinkar

Jag ställer mig nästan först av alla på parkeringen, och åker hem när den är tom. Jag går upp när det just blivit ljust och kommer hem när det varit mörkt ett tag. Långa dagar är vad vi pratar om. & snart skall jag få en belöning får det. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter mina tjejer - och värmen vi skall till. Bara några dagar kvar. En vecka, för att vara lite mer precis. Jag har inte riktigt förstått det. Snaaart ligger vi där i den gassande solen och dricker paraplydrinkar.

Sing For Absolution

Lips are turning blue,
a kiss that can't renew.
I only dream of you,
my beautiful.

Tiptoe to your room,
a starlight in the gloom.
I only dream of you
and you never knew.

Sing for absolution.
I will be singing,
falling from your grace.

Du är vad du äter

I så fall är jag en jättegod, puffig och mysig semla.. Haha ..

Kom just hem från ett möte och ska snart krypa ner vid den öppna brasan och läsa lite. Varva ner, så att säga. Min lilla mamma hade lagt märke till att det är semledagen i morgon, så vi fick inviga den lite i förskott. Inte helt fel att sluta måndagskvällen på det viset! Vardagslyx.

Röda Mattan på Oscarsgalan

Jag kunde inte låta bli att hålla mig uppe en stund i natt för att betrakta alla skönheter på den röda mattan, Academy Awards. Jag tror jag somnade rätt fort, för jag missade prisutdelningen.. Fick ge mig upp i morse för att se en och en annan repris.. Men jag hann iaf se många vackra klänningar! Alltid lika roligt att se.  
   


Heidi Klum


Jessica Biel


Evan Rachel Wood


Jennifer Aniston


& den tjusigaste Robet Pattinson

Hemma igen från toppenhelg.

Ni vet vad man brukar säga - borta bra, men hemma bäst. Det är inte precis vad jag tycker nu. Tvärt om. Jag hade gärna stannat i stugan i Sälen några dagar till, faktiskt. Det är så underbart, avslappnande, bara man kommer innanför dörren. Vi har haft ett par mysiga dagar där uppe nu. Jag, mamma, pappa, Titti och Natasha. Vilka skiddagar! Toppenväder och perfekt snö. Kunde inte vart mycket bättre.

Nu har jag mitt blodsocker kört i botten, jag tror jag ska försöka ingripa och göra något åt det, innan jag börjar yra.
Te lät gott i mitt huvud.


Pappa, Titti, Natasha & JagSjälv.
Morgonpigga satar som är påväg till backen.


Vi som laddar inför första åket.


Sockersöta Latta


Ett happy Child

I morgon är jag tillbaka nere på New Point igen. Nu är semesterhelgen slut.
Men som sagt, det är inte många dagar kvar tills jag reser iväg till en varmare plats. Jag tror att jag klarar av några vardagar till. Inte sant?
Visa fler inlägg