Tiden går fort när man har roligt.

Näst sista dagen på 09. Laddar ni inför nyårsafton tro?
Själv sitter jag här ny self-tannad och väntar på att torka. Verkar bli en relativt lung nyår för min del dock. Har ju fyra små bebisar att ta hand om, nu när resten familjen rest till Sälen.. Men det blir middag, raketer och champange ändå. Lite firande får man allt slå till med. Har ju fortfarande en ny klänning att bära upp.

Har förlöst..

Har förlöst fyra små mirakel på A i morse. Vår lilla Maya blev äntligen mamma till de små änglarna, som hon gått och burit på i två månader. Jag har tagit kort som snart ska läggas in. Ni kan aldrig förstå hur goa de är! Man kan bara ligga och titta på dem.


Maya och Gibson

Mellan mellandagarna


Julstöket är överstökat. Juldagen är färdig-dansad. Annandagen är färdig-äten. Mellandagsrean är inledd. Jag behåller mitt leende och myser vidare i ledigheten.

Nu ligger jag här mellan två jetlagade, sovande, halv-amerikaner och kikar på underbar och älskad av alla. Vi är småsega efter en söndag på stan, en hel del shopping och sushi. Jag gillare.

23 dec.

Dan före dan, mys & middag på Björkö med familjen Sölvesvall/Carlsson/Gillholm. Underbaringar är ni allihoppa.


Muse


Plåtningen med Linsay Lohan för Muse.

Jag vet att det pratats mycket om just denna plåtningen, men jag kan helt seriöst inte låta bli att tycka att den är rätt raffig. Lite mycket för att vara henne, ja, men är det inte det som är grejen?

Visa fler inlägg