Softass

Snacka om mysdag. Jag & Madeleine har legat raklånga på soffan i stort sätt hela dagen. För en timma sen fick vi pallra oss upp och ta en promenad med hundarna för att piggna till lite. Friskt var det iaf. Nu ligger vi raklånga och nyduschade på sängen och väntar på att mamma & pappa kan kolla klart på filmen på övervårningen - så att vi kan ta över den! Dega medans man kan.
   
Lyssnar på den här nu. & ska göra lite te. Mysigheter får man leta efter numera! Tss.

Good/Bad

Bra:
När man vaknar på morgonen (av sig själv - mycket viktigt) och solen skiner.
Ett gott skratt
Glass en sommardag
Dans
Snö, på vintern
Frihet
Den kittlande känslan i magen, när man åker berg&dal-bana
Vänner

Dåligt:
Reklampauser mitt i en bra film
Ljummen mjölk
Saknad
Färgen Gul - Finns undantag, men KNALLGULT är det fulaste som finns.
Varma fötter
Killar med ringar i öronen
Orden: "Korv", "vårtgård" och "Knulla"
Tågförseningar
Öl
Sand i sängen
Låtar som går snabbare & snabbare

Vin, räkor & mys

Ikväll var det kräftor, räkor, vin och mys med Madeleine och Maria. Sen bar det vidare till goa grabbarna hos Adam. Nu är vi hemma och det är dags att sova.. Efter glassen. Natti!

Dom andra är tillbaka.

Igår var vi och såg dom andra igen! De satte upp föreställningen igen nu i höst, efter att det blivit en sådan succé i våras. Värt! Denna gången gjorde jag en fuling och filmade lite. Går en föreställning ikväll igen. Tycker absolut att ni ska se den live!


Amanda rockar skiten ur dergården! Jag vet, jag filmade på fel håll i början - innan jag kom på mig själv! Men LYSSNA bara.


Erik och Anna är så fruktansvärt duktiga. & Söta. Hör ni Julias snyftningar i bakrunden? (Jag ska försöka vända på denna med.)
Visa fler inlägg