Sminkkurs på Ks

Sminkkvällen slutade för inte så längesen, tog lite längre tid än planerat, men vafan, time flies. Vi har alltid så roligt på våra personal-tillställningar (roligt ord, för att vara sån.. haha). Verkligen ett gott gäng att ha å' göra med iaf. Har tyvärr inte några kort, dock. Tusan, att jag inte hade med kameran, för det var massa snygga brudar som hade fastnat fint på bild. Det finns ju alltid något nytt att lära även, så det är alltid intressant.

Jag är ju inte riktigt som alla andra och är trött när man borde. I morgon är det jobb igen, så jag borde ju kasnke gå och lägga mig nu. Ska lyssna en liten stund till på John Mayers fina röst, så blir jag nog snart sömnig. God Natt!


Hittade iaf en gamal bild från när mamma övade sminkningar till sm i våras.
Tema Marie Antoinette.

090428 kl 13.18

Uppe med tuppen? HA, vilket skämt! Uppe till lunch kändes mer troligt idag. Passa på att vila upp sig efter en fullspäckad helg. En kopp kaffe, smörgås och Muse i högtalarna - det är en bra "morgon".. Senare skall jag pallra mig upp 100 meter för backen till 20åriga Alexandra och ta en titt på alla svar vi fått från lägenhetsägarna vi mailat. Svar från Paris! Nu börjar det kännas som verklighet, att vi faktiskt kommer att göra detta. Kan inte beskriva hur taggad jag är. Weho!

Ikväll blir det sminkkurs med jobbet också. Roligt! Återkommer om hur det blev :)

Sicken helg det blev!

Måndag igen, efter den lyckad helg. Pappa skulle firas, efter att motvilligt ha fyllt 40, detta med dunder och brak. Vi hade fest hemma på lördagen i det underbara vädret. Det kom massa gott folk, tror vi landade på runt 50 personer, som partade loss med oss. Ja, det må jag säga - det var en jävla skiva. Runt ett-tiden tog vi oss en sväng ner för att säga grattis till Helena och tjejerna, som även dem firades. Riktigt trevligt var det! Haha, vilken höjdarkväll.   
    


Såhär kan man se ut


För-vi-ska-rocka-skiten-ur-paris-posen


Underbar kvällHur helgen väl slutade är ännu ett kapitel för sig. Halva söndagen spenderades i sängen.. & Halva på Alingsås lasarett, för att ta hand om en skadad hand. Vet inte om den är bruten, kasnke.. Landade tydligen lite lustigt när jag föll. Rolig historia det där, har jag hört i efterhand.
Efter att ha suttit i väntrummet på akutmottagningen i 5 ½ timma drog jag igen. Nu sitter jag med ett o-rockigt bandage runt högerhanden och gör det bästa ur situationen! Jag menar, det kan alltid vara värre.
Visa fler inlägg